Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МОНИ ЗЕНГИНЕР ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СТАНА СЕКСОЛОЖКА

МОНИ ЗЕНГИНЕР ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СТАНА СЕКСОЛОЖКА

мони зенгинер moni zenginer

Белиденс танцьорката Мони Зенгинер, чиято звезда изгря в „Ергенът“, изнася семинари за секс, съвместно с гуруто в областта – Наталия Кобилкина. Звездният им тандем провокира контрастни коментари, някои от които критики и дои обиди.

„От умница в хитруша“ – потзи начин е озаглавена лекцията, с участието на двете дами. В официалния си профил специалистката по ориенталски танци сподели, че първо е преминала обучение, а след това практически е приложила наученото и то успешно.

ЕРГЕНКАТА МОНИ ИСКА ПАРИ, ЗА ДА РАЗКРИЕ МРЪСНИТЕ ТАЙНИ НА ШОУТО

„Резултатът не закъсня“, споделя Зенгинер. „Мигли, устни, изкуствени коси и цици – най-силните мъже в света са притежание на такива жени – ала кукла Барби. от нея ухае на секс. Той се влюбва, завладян е“, разкрива от своя страна прясно разведената Наталия, пише „Галерия“.

„Не може да твърдите, че всичко се управлява от кукли“, заради такива обучение, жените започнаха да приличат на травестити“. Това не е добър пример за подрастващото населени, тези двете не могат да имат здраво и стабилно семейство“, пишат зрителите под кадрите, публикувани в интернет.

Top