Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АЛЕК МЛАДЕНОВ КРИЕ ВРЪЗКА С ДЪРТА АДВОКАТКА

АЛЕК МЛАДЕНОВ КРИЕ ВРЪЗКА С ДЪРТА АДВОКАТКА

alek mladenov алек младенов

Адвокатка, руса и по-възрастна от него била тайната любов на Ерген номер три. Преди три месеца се писа, че Алек си има любима, която е дъщеря на заможен юрист. Сега става ясно, че тя е адвокатка. Коя точно е жената до номер три, за момента няма яснота, защото последният ерген потъна вдън земя и никой не знае къде е и с какво се занимава. Едно от предположенията е, че Алек се е покрил, за да може спокойно да излиза с мистериозното си гадже.

За любимата на номер три се знае още, че е блондинка и в 30-те, тоест по-възрастна от него. Това доказва, че Алек харесва характерен тип жена – руси и по-големички, пише България днес. Последните две останали в романтичното риалити шоу също съответстваха на тези критерии – руси и по-възрастни от Ергена.

Финалът на сезонът тази година предизвика скандал, след като номер три отказа да избере победителка и под давлението на майка си си тръгна от шоуто, оставяйки на финалистките прощално видео. Това разгневи както участничките в шоуто, така и голяма част от почитателите на предаването. Те се чувстваха излъгани, че са гледали дългия формат, без в крайна сметка това да има смисъл.

ЕРГЕНЪТ АЛЕК СИ ИМА ГАДЖЕ

Досега твърденията бяха, че изборът на Алек да се изниже по терлици, без да посочи победителка, е по настояване на майка му. Сега става ясно, че номер три е нямало как да стане гадже с някоя от финалистките по простата причина, че е обвързан и си има приятелка. Запознати със случая предполагат, че поведението на майката също е било фарс: всъщност тя не е одобрила нито една от двете, защото е знаела, че ергенът вече си имал сериозна приятелка.

Top
>