Вие сте тук
Начало > Спорт > ГРИГОР ДИМИТРОВ ОСТАНА БЕЗ КОСА

ГРИГОР ДИМИТРОВ ОСТАНА БЕЗ КОСА

григор димитров гришо. grigor dimitrov grisho

Григор Димитров остана без коса! Тенис звездата смени коренно визията и се подмлади с няколко години. Димитров е обръснал главата си почти до голо, докато на брадата му има доста повече косми. Гришо позира гол до кръста, показа епилираните си гърди и предизвика нови въздишки сред фенките си. Новата визия предизвика положителни коментари, които могат да се обобщят с вече познатото „най-добре изглеждащият тенисист“ в тура.

Преди няколко години Гришо започна да оплешивява около темето и гледката не бе особено привлекателна. Димитров би принуден да прибегне до услугите на специалист, за да сложи край на косопада. Процесът е продължил няколко месеца, през които българинът ходеше неизменно с шапки и кърпи по време на мачовете си. Резултатът е доста добър и в момента Димитров не изглежда като плешив човек, пише „България днес“.

ЛОЛИТА ИЗБЯГА ОТ МОНАКО, ЗА ДА НЕ ВИЖДА ГРИШО

Същевременно в една от водещите интернет платформи се появи предложение кой може да изиграе Григор в евентуален биографичен филм за него. Тенис звездата е признавал, че мечтае един ден да има лента, посветена на него. За ролята е спряган британският актьор Джонатан Бейли, познат от редица сериали. „Новак Джокович веднъж нарече Димитров „най-красивия мъж“ в тенис тура, пишат от тенис общността в социалната мрежа. Освен с външния си вид Димитров се слави с грациозна и стилна игра. Джонатан Бейли би могъл да се впише перфектно в стила на Григор. Освен това двамата също има сходен външен вид.“

35-годишният Бейли има сериозен опит в любовните сцени, което би било допълнителен плюс в ролята му на Григор. Актьорът участва в сериал на „Нетфликс“, в който сексуалните сцени са десетки. Не е ясно какво мисли самият Димитров за актьора. Преди време българинът се замечта, че в ролята може да влезе голямата холивудска звезда Джони Деп.

Top
>