Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЛОЛИТА ИЗБЯГА ОТ МОНАКО, ЗА ДА НЕ ВИЖДА ГРИШО

ЛОЛИТА ИЗБЯГА ОТ МОНАКО, ЗА ДА НЕ ВИЖДА ГРИШО

григор димитров лолита

Григор Димитров ще избегне неловка среща с бившата си любима Лолита Османова, докато почива и тренира в Монако преди следващия сезон. Красивата рускиня напусна княжеството.

Почти година след раздялата им Лолита се премести в Дубай. Е, не завинаги. Османова сподели, че ще живее в емирството тази зима. Така ще избегне студовете в Европа, а и неочаквана среща с Гришо. Още повече че двамата посещават често едни и същи места в Монако. Дори фитнесът им е общ. Имат и много споделени приятели в княжеството.

Лолита вече замина за Дубай. Османова опакова багажа за временния дом преди седмица. За да е подготвена за живота в емирството, потърси съвети от приятелите и последователите си в инстаграм. Рускинята помоли да й споделят най-добрите магазини, заведения, фризьори, фотографи и т.н. За времето, в което е в Дубай, бившата тенис половинка вече посети няколко от топклубовете със своя приятелка, пише „България днес“.

В същото време Григор се радва на любовта на сестрите Уилямс. Нещо повече, Винъс и Серина дори се „скараха“ за него. Двете изразиха подкрепата си към Димитров след загубата му от Новак Джокович на финала в Париж.

ЛОЛИТА ОБВИНИ ГРИШО В ПРЕДАТЕЛСТВО

Българинът пусна обръщение към феновете, в което благодари на американките за подкрепата по време на турнира.

„Моля, имай предвид, че аз съм най-големият ти фен, по-голям от Серина Уилямс“, коментира кака й Винъс.

Григор веднага реагира.

„Аййй, айй, какво ще каже Серина Уилямс сега?“, бе неговият отговор.

По-малката от славните сестри също се включи с красноречивото „Обичам те, Григс!!!!!“.

Димитров неведнъж е споделял, че е изключително добър приятел с Винъс и Серина. Той дори имаше кратък флирт с втората преди няколко години.

Top