Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АЛЕКС ГЪРДЕВА ПАК ОСТАНА БЕЗ МЪЖ

АЛЕКС ГЪРДЕВА ПАК ОСТАНА БЕЗ МЪЖ

александра гърдева aleksandra gurdeva

След като нашумя преди 2 години покрай изявата си в риалитито „Ергенът“, към днешна дата Алекс Гърдева отново е звезда в телевизионния праймтайм, но като част от отбора на знаменитостите в кулинарния формат на Нова тв – „Хелс Китчън“. Заедно с Китодар Тодоров, Гатьо, Тома Здравков и др., тя готви всеки вторник пред камерите.

Обстановката в „Кухнята на ада“ е доста напечена към днешна дата не само заради горещите котлони и строгия шеф Виктор Ангелов, а и заради конфликтите й с певицата Бони.

Категорична е, че нямала никакви колебания дали да стане част от „Хелс Китчън“. Дава си сметка, че всичко в живота й идва ненапразно и че от нея самата зависи дали ще успее да се впусне или ще остане на мястото, на което е. Приела предложението за участие с идеята да научи нещо ново за себе си и готвенето. Признава, че приема храната като начин на изразяване на любовта и е радостна, че е част от това риалити.

Научила се да готви от майка си. Когато заминала в чужбина, й се обаждала за да й дава рецепти и обсъждали как се прави дадено ястие. Така за около година се научила и достигнала доста прилично ниво. Щастлива е, че сега може да готви добре. Осъзнала е, че в приготвянето на храната има уют.

Финалът и победата в „Хелс Китчън“ обаче не са й цел. За нея е важно да успее да научи нови неща и да покаже способностите си в кулинарията.

Относно конфликта й с Бони, Алекс посочва, че е човек, който много добре знае как да отстоява границите си, а певицата навлизала в тях. Допълва, че би стигнала дотам, докъдето й позволят. Неведнъж е показвала, че не е от хората, позволяващи да й се качат на главата.

Не е сигурна, че двете с Бони ще успеят да заровят томахавките и да настъпи примирие помежду им. Твърди, че няма нищо против нея и дори я харесва, но това не й пречи да защитава себе си, когато някой се опитва да настъпва към нея.

Не съжалява за участието си в първия сезон на „Ергенът“. Твърди, че покрай този проект научила много за нея самата и се развила професионално. Към днешна дата нямат никаква комуникация с Виктор Стоянов, но му е благодарна, че е бил важна част от живота й.

Не съжалява, че сама напусна формата и подчертава, че за нея победата не е на всяка цена. Смята, че тогава е взела правилното решение, тъй като в онзи момент не се почувствала защитена и подкрепена от Виктор, затова решила да си тръгне. Категорична е, че би постъпила по същия начин и в личния си живот – има критерии за мъжа до нея, а към онзи момент Виктор не ги покри.

Гледа новия сезон на „Ергенът“, когато може и признава, че Александър Младенов й се струва доста влюбчив – има интимност с 90% от момичетата, което лично на нея не й допада. Посочва, че ако тя беше във формата сега, поведението му никак нямаше да й допадне. По никакъв начин нямало да може да се почувства по-специална от останалите момичета, пише „Уикенд“.

От няма и месец е без мъж до себе си. Категорично отхвърля твърденията, че последният й приятел й е подарил Порше и подчертава, че няма такава кола. Шофира Мерцедес, който е взела на изплащане с потребителски кредит, по който внася ежемесечно дължимото. Остава й още една година до изплащането на цялата сума. Апартаментът й пък е купен с ипотечен кредит, вноските по който ще погасява още 15 години.

Колкото до Поршето, признава, че се надява Вселената да й го изпрати или да успее да си го купи сама.

АЛЕКС ГЪРДЕВА: СЕКСЪТ Е НА ПЪРВО МЯСТО

Признава, че до момента е имала 3 сериозни връзки – едната продължила 7 години, втората – 5, а третата – 4.

Най-дългата от тях била с швед, който имал къща в Испания. 5-годишната й връзка пък била с французин, а 4-годишната приключила около година преди влизането й в „Ергенът“.

Мечтае да се види в бяла булчинска рокля с правилния човек до нея и да има поне 2 деца. Това е най-голямата й несбъдната до момента мечта. Иска да има до себе си стабилен партньор, с когото да градят щастието си като двойка.

Перфектния си външен вид поддържа с ранно ставане, прием на витамини и тренировки 5 пъти седмично, а за душата й се грижи чрез работата си. Развива ума си чрез четене на книги и анализи на случки и събития. Остава й само да се реализира като съпруга и майка и тогава ще е напълно щастлива. Убедена е, че един ден и това ще стане.

Top
>