Вие сте тук
Начало > Шоу > ДЕСИ ПЛЕВНЕЛИЕВА ВЛИЗА В „ХЕЛС КИТЧЪН“

ДЕСИ ПЛЕВНЕЛИЕВА ВЛИЗА В „ХЕЛС КИТЧЪН“

Риалитито „Хелс Китчън” започва след броени часове. Тази година в шоуто ще има три отбора – на младите, опитните и звездите. За целта от шоуто са подбрали осем популярни личности, които ще покажат дали могат да готвят. Кои са тези хора, от Нова телевизия пазят в тайна, но стана ясно, че Деси Плевнелиева е една от участничките. Къци Вапцаров и Камелия Воче със сигурност ще готвят в „Кухнята на Ада“.

Преди време съпругата на президента Росен Плевнелиев (2012-2017г.) се изяви в „Черешката на тортата“ по Нова тв, където ядоса зрителите, че се представяше като журналист, както и не даваше думата на останалите участници.

„Ще ви изненадам, но моят съпруг много обича тестени изделия – бял хляб, черен хляб, баничка. Обожава ги, съответно нашият син също. С ген и много спорт ги бори. Сега е модерно да се броят крачки и си ги броим с крачкомер, но той много често ме бие, прави по 15 000, докато аз по 9 – 10 000“, сподели тогава Деси.

ЕМАНУЕЛА И КЪЦИ ВЛИЗАТ В „КУХНЯТА НА АДА“

„Много хора ще се учудят, че съм споделила доста лични неща, но аз видях, че дори и да не говоря за себе си, медиите и таблоидите ще си съчиняват. Вече не позволявам някой друг да ограбва моето щастие“, завърши съпругата на Плевнелиев.

„Хелс Китчън” тръгва от 20 февруари и ще се излъчва всеки понеделник и вторник – като основна конкуренция на „Сървайвър”, пише Лура. Риалити шоуто ще е цели 3 часа и вече ще прилича на „ВИП Брадър” с всичките си герои от жълтите хроники на вестниците и сайтовете. Предстои да видим как президентската съпруга ще се поти над тиганите.

Top
>