Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕМАНУЕЛА И КЪЦИ ВЛИЗАТ В „КУХНЯТА НА АДА“

ЕМАНУЕЛА И КЪЦИ ВЛИЗАТ В „КУХНЯТА НА АДА“

къци емануела kuci angelov

Не само „Сървайвър“ ще е различен тази година. Риалитито „Хелс Китчън“, което ще се състезава за рейтинг с шоуто за оцеляване, също сменя формата си. Вместо два отбора – не жените и мъжете, както досега, там вече ще се състезават три – на младите, опитните и звездите.

За целта от шоуто са подбрали осем популярни личности, които ще покажат дали могат да готвят. Кои са тези хора, от Нова телевизия пазят в тайна, но фолк перицата Емануела вече показа снимка със звездата на шоуто – шеф Виктор Ангелов, а се говори, че и Къци Вапцаров щял да влиза в Кухнята на ада.

От Нова телевизия явно са вербували шпиони в лагера на конкурентите си, защото веднага след като стана ясно, че риалитито „Сървайвър“ тази година ще е с епизоди от по цели 3 часа, те решиха, че „Хелс Китчън“ също вече ще е по 3 часа на вечер.

Предаването тръгва от 20 февруари и ще се излъчва всеки понеделник и вторник – директно на гърба на риалитито за оцеляващи. И тъй като „Сървайвър“ вече ще прилича на „ВИП Брадър“ с всичките си герои от жълтите хроники на вестниците и сайтовете, от „Хелс Китчън“ са решили да се разнообразят, вкарвайки в играта отбор на звездите.

ШЕФ АНГЕЛОВ ЩЕ КРЕЩИ И НА 8 ИЗВЕСТНИ

Фенове вече се чудят кои популярни персони ще се потят над тиганите, докато слушат крясъците на шеф Ангелов.

Фолк певицата Емануела направи прозрачен намек, че една от тези звезди ще е самата тя. Изпълнителката показа снимка до главния готвач, който като че ли крещи в лицео й. Това обаче не може да се тълкува като недвусмислен знак, че влиза в „Кухнята на ада“.

Между другото, на тази снимка звездата е трудна за разпознаване заради множеството промени в лицето си, които си причини в последно време. Но от Нова тв имат договори с новите участници, с които ги задължават да не разкриват подробности от шоуто, преди да е излъчено.

Тези договори предвиждат солени неустойки, така че Емануела едва ли би ги нарушила с лека ръка. По-вероятно е да го е направила с одобрението на телевизията. Другите варианти са да е влязла в шоуто като гост в ресторанта на Ангелов, а не като готвач, или да е наела кулинарната звезда за свой клип.

Според слуховете Къци Вапцаров е сред звездите, които ще се борят на кухненския фронт. Той се слави като човек, който обича да готви и сам отглежда част от зарзавата, който слага на масата си. Няколко пъти е участвал в „Черешката на тортата“, освен „Хелс Китчън“ е едно то много малкото риалитита, в което все още не е влизъл. Напълно възможно е да е приел оферта за участие в него.

Тази година асистент-готвачи на шеф Ангелов ще бъдат участниците от втори сезон на риалитито Светла Илиева и Никола Симеонов, които зрителите познават и от предаването „На кафе“.

Top