Вие сте тук
Начало > Шоу > ШЕФ АНГЕЛОВ ЩЕ КРЕЩИ И НА 8 ИЗВЕСТНИ

ШЕФ АНГЕЛОВ ЩЕ КРЕЩИ И НА 8 ИЗВЕСТНИ

shef-angelov шеф виктор ангелов

Петият сезон на хитовото риалити ще нажежи ефира на 20-и февруари с премиерен епизод. Шеф Виктор Ангелов за първи път ще противопостави две поколения в “Кухнята на Ада”. Познатите дамски и мъжки отбори остават в миналото и тази пролет битката ще бъде между млади и по-опитни готвачи.

Другата голяма изненада е появата на трети звезден отбор, в който осем известни личности ще трябва да докажат кулинарните си умения. Вече стана ясно, че Андре Токев и Петър Михалчев влизат в кухнята на Ангелов и явно ще бъдат част от третия отбор.

ТИТАНИТЕ НА „МАСТЪРШЕФ“ КЪРТЯТ РЕЙТИНГА В NOVA

Най-мащабното кулинарно предаване в България ще стартира с 18 участници. Голяма част от тях са придобивали опит в чужбина и се завръщат специално, за да вземат участие в шоуто.

Претендентите за победата и наградата от 100 000 лева вече са работили в престижни ресторанти със звезди Мишлен в Германия, Великобритания, Словения, Бразилия, Испания, Норвегия и Австрия. Най-младите участници в този сезон са на 18 години, а най-възрастният – на 65 години.

Сред участниците ще видим майка и син, решили да обединят сили в битката за титлата „Най-добър готвач“.

Пътешествието на караваните на Hell’s Kitchen из страната продължава и в новия сезон на риалитито. Шеф Ангелов и участниците в надпреварата ще зарадват с кулинарните си умения жителите на няколко български града, сред които Банско, Перник и Априлци. В този сезон асистент-готвачи на шеф Ангелов в кухнята ще бъдат участниците от втори сезон на Hell’sKitchen България – Светла Илиева и Никола Симеонов, които зрителите познават и от предаването “На Кафе”.

Top