Вие сте тук
Начало > Шоу > ТИТАНИТЕ НА „МАСТЪРШЕФ“ КЪРТЯТ РЕЙТИНГА В NOVA

ТИТАНИТЕ НА „МАСТЪРШЕФ“ КЪРТЯТ РЕЙТИНГА В NOVA

андре токев виктор ангелов петър михалчев andre tokev vikotr angelov petar mihalchev

Тримата големи от „Мастършеф“ отново ще готвят заедно, само че не в бТВ, а при конкурентите от Нова телевизия. Андре Токев и Петър Михалчев отиват в „Хелс Китчън“ при колегата си Виктор Ангелов. Това намекнаха самите шеф готвами с обща снимка, която разпространиха в социалните мрежи.

Тя е придружена с иконки на камера и клапа, от което става ясно, че тримата са на снимки – най-вероятно за „Кухнята на ада“.

Снимката на готвачите предизвика огромно вълнение сред феновете на кулинарните формати. Тройката се събра през 2015-а за първия сезон на „Мастършеф“, но се разпадна три години по-късноо, когато шеф Ангелов се премести в Нова. БТВ го замени първо със симпатичния италианец Лео Бианки, а после с шармантната Силвена Роу.

ВИКТОР АНГЕЛОВ СЕ РАЗДЕЛИ С НЕЩО МНОГО ЛЮБИМО

Но независимо че и двамата имат поддръжници, феновете на кулинарните формати така и не прежалиха тримата титани от първите сезони на „Мастършеф“. Самиге готвачи не крият, че са останали близки и след напускането на Ангелов, а Петър Михалчев в интервю за Уикенд сподели, че за него това е най-доброто жури в подобен формат.

Както изглежда, тройката се събира, макар и в друго предаване. Общата снимка на кулинарните звезди бе пусната в социалните мрежи от Михалчев, който я коментира лаконично – само с думата „Изненада“. Феновете веднага разбраха, че се готви голям рейтингов удар.

Известно е, че шеф Ангелов остава в Нова за предстоящия сезон, тъй като телевизията вече рекламира предаването с негово участие. Най-вероятно колегите му Токев и Михалчев ще бъдат негови гости в риалитито.

BTV Е БИЛА МАЩЕХА ЗА ПЕТЪР МИХАЛЧЕВ

Другият вариант е тримата да участват в друга програма или във филм, но това е по-слабо вероятно. Дни преди снимката майсторът на сушито се появи и в ресторанта на Ангелов, снимайки се с готвачите, които работят там. Така и не стана ясно какво прави в тази кухня.

В същото време от бТВ отдавна обявиха, че подготвят нов сезон на „Мастършеф“, като обявиха и кастинги за участниците. Но все още не е ясно кой ще влезе в новото жури. След тръгването на Михалчев и изгонването на Токев, стана ясно, че Силвена Роу също е отпаднала от схемата.

Top
>