Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ГАДЖЕТО НА АНДРЕА БАНДА БАНДА СЕ ОКАЗА МЪЖ ПОД ЧЕХЪЛ

ГАДЖЕТО НА АНДРЕА БАНДА БАНДА СЕ ОКАЗА МЪЖ ПОД ЧЕХЪЛ

андреа банда andrea banda

Андреа Банда Банда е успяла да моделира по свой вкус и да подчини гаджето си Иван Ганчев. 39-годишният финансист се оказа истински мъж под чехъл. Ганчев е със стабилно образование и кариера, но въпреки това амбициозната инфлуенсърка дирижира връзката им.

Той е директор в „ДЗИ Застраховане“ и отговаря за ресор „Финанси и риск“. Мъжът е доста сериозен и няма нищо общо с лигавото държание на префърцунената си половинка.

АНДРЕА БАНДА БАНДА ОТРИЧА ДА Е ЗАБИЛА НОЖ В ГЪРБА НА ГАЛА

Двамата са заедно от шест години, като наскоро се пренесоха в ново жилище в столичния район Лозенец. Иван така и не се решава да предложи брак на любимата си, която бленува за годежен пръстен и сватба.

Бившата панелистка не обича да говори за личния си живот, но от време на време споделя за половинката си.

„Той е доста сериозен човек. Занимава се с финанси. Дано не срещне някоя добра жена, която да му покаже какво е да живееш с половинка без паник атаки и безсъние“, признава инфлуенсърката, която тормози гаджето си с постоянни оплаквания.

Не е ясно защо Иван все още не се е решил да предложи брак на милионерската щерка, пише Уикенд. Финансисъст не е от случайно семейство и има заможни родители – също като Банда, чийто баща е милионер, занимаващ се с възобновяеми енергийни източници.

СТРЕС И БЕЗСЪНИЕ НАЛЕГНАХА АНДРЕА БАНДА, ВОДЕЩАТА Е НА ТЕЖКИ ХАПЧЕТА

Мъжът на брюнетката не може да шофира, но пък има личен шофьор, който го вози, където пожелае, похвали се преди време Андреа, която сама определи мъжа си за хейтър и старче.

Бившата помощничка на Гала се изказва доста грубо за половинката си. ОСвен това му публикува фотоси, на които изглежда доста нелепо, понякога дори като ученик от помощно училище.

Top