Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > КЪДЕ ИЗЧЕЗНА ВЕНЕТА РАЙКОВА?

КЪДЕ ИЗЧЕЗНА ВЕНЕТА РАЙКОВА?

венета-райкова

Венета Райова се е покрила от няколко месеца. Неотдавна авторката и водеща бе доста кативна в социалните мрежи, но от 16 септември няма и следа от нея. Не е ясно каква е конкретната причина за отсъствието й.

Запознати издават, че блондинката, която е на прага на 50-те, е преминала пре творческа и лична криза. Тя решила да си даде почивка от светската суета и да избяга от хорските погледи.

Венета от доста време не е на екран, преустановила е и писането на книги. „От 2 години нямам нов роман. Последно ви развълнувах с „Куклите“. Не пиша, защото на този етап от живота ми се вълнувам от залези, изгреви и придружаващите ги емоции“, сподели преди време Райкова.

ВЕНЕТА РАЙКОВА РАЗКРИ ЗАЩО СПИ С РАЗЛИЧНИ МЪЖЕ

Оттогава не е активна в социалната мрежа, не публикува снимки, нито говори за личния си живот, както правеше преди. Бившата тв водеща е споделяла с почитателите си, че през последните 4 години е била влюбена в мистериозен мъж, зодия Водолей. По думите й сериозно хлътнала по въпросния господин скоро след развода си, но така се стекли обстоятелствата, че вече не поддържали връзка. Може би блондинката се е покрила именно заради любовните си несполуки, пише Уикенд.

Междувременно стана ясно, че бившият й съпруг Тихомир Георгиев има нова жена в живота си. Бизнесменът бе изловен в столичен ресторант да интимничи с хубавица от азиатски произход, видимо доста по-млада от него. Тогава Райкова се включи с коментар по темата: „Днес ми звънят да коментирам снимка на бившия ми мъж. Нямам причина, поради която аз да говоря за личния живот на човек, с когото съм разведена от 5 години и всеки е поел по своя път“.

Венета и Тишо до ден днешен са близки, защото след 13 години брак и интелигентен развод успяха да запазят добри отоншения.

Top