Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АЛЕКС ГЪРДЕВА СЕ ВЛЮБИЛА В МЪЖ ЗАРАДИ КОЛАТА МУ

АЛЕКС ГЪРДЕВА СЕ ВЛЮБИЛА В МЪЖ ЗАРАДИ КОЛАТА МУ

александра гърдева aleksandra gurdeva

Новата звездна победителка в Кухнята на ада – Александра Гърдева, завъртяла първата си сериозна връзка с мъж в своя живот, благодарение на неговата луксозна кола. Това станало, когато учела в чужбина и още нямала 20 години. Харесала си возилото, а след това – и неговия собственик, който живял с нея цели 7 години.

„Бяхме на много красиво място, видях една красива кола и реших да се снимам пред нея. Дойде собственикът и ме попита дали искам да се снимам и вътре”. По този лаконичен, но доста красноречив начин новата звездна готвачка на Виктор Ангелов в Нова телевизия описва началото на първата си сериозна връзка с мъж. Той бил чужденец, скандинавец, а тя – тийнейджърка, която учела зад граница. „Имахме къщи на много места”, спомня си още „ергенката” от първия сезон на „Ергенът”.

Действието се развива преди 17 години, когато бъдещата риалити звезда е eдва 19-годишна, има големи мечти, а явно – и набито око за мъже с възможности. Тя вижда въпросната скъпа кола по време на пътуване с приятели. Когато собственикът я кани да влезе във возилото, отказва, защото не е подходящо облечена. Тръгва си, а той хуква да я гони. Българката е категорична, че няма да влезе в колата му. На следващия ден обаче се връща, вече нагласена като за фотосесия. Как е знаела, че отново ще намери на същото място и автомобила, и собственика му, не е известно, но това така или иначе се случва. И по този начин пламва любовта.

АЛЕКС ГЪРДЕВА: АЛЕК ОПОЗОРИ „ЕРГЕНЪТ“, А МАЙКА МУ ГО КАСТРИРА

„Беше прекрасен човек!”, разказа Александра. Но победителката от готварското шоу на Нова телевизия все пак се разделя с въпросния мъж, като не уточнява причината. Двамата запазили добри отношения, той продължавал да й пише от време на време дори когато вече бил женен. Това продължило, докато жена му го хванала. „Написал ми беше нещо, но когато тя разбра, го застава да спре”, разказва още Алекс. Какво й е писал бившият й приятел, за да разгневи жена си, тя не уточни, но въпросният чат бил края на техните иначе прекрасни отношения, продължили и след раздялата.

Гърдева разказа тези подробности от живота си, след като телевизията излъчи епизода от „Хелс Китчън”, в който шеф Виктор Ангелов е избора за победителка от звездния отбор в конкуренция с фолк певицата Бони. Изпълнителката нападна Алекс след финала на готварското шоу, като публично обяви психоложката за травмирана. Гърдева пък каза, че на фолкаджийката не й отива да говори така за нея, след като в риалитито е казала, че я обича. Според Алекс, Бони още в началото на шоуто си е показала рогата, нападайки жените в Кухнята на ада. Докато двете с „ергенката” се гримирали, преди да са включили микрофоните им, пеещата готвачка била казала, че дамите във формата са „дъното”.

След финала победителката от звездния отбор сподели, че не е очаквала именно тя да бъде изборът на шеф Ангелов за най-добре готвеща популярна участничка. Смятала, че по-логично е призът да се даде на „по-млад човек”, тъй като по-младите „имат какво да дадат”. Затова според Гърдева най-добре би било това признание да отиде при влогърката Изи.

Top
>