Вие сте тук
Начало > Шоу > АЛЕКС И ФЕО НАПРАВИХА БЕБЕТО В „ЕДИН ЗА ДРУГ“

АЛЕКС И ФЕО НАПРАВИХА БЕБЕТО В „ЕДИН ЗА ДРУГ“

Александрина и Феодор aleksandrina feodor

Една от най-запомнящата двойка в тазгодишния сезон на „Един за друг“ Александрина и Феодор имат щастлива вест. Те отпадната от формата, но както се оказва, Александрина е забременяла във Вилата на любовта.

„Когато излязохме от „Един за друг“, отпътувахме за Плевен. Видях, че Алекс е много изморена, но исках да минем през аптека. Впоследствие се съгласих да я оставя вкъщи и след това да отида. Купих два теста за бременност за всеки случай. За мен най-голямата награда щеше да бъде да излязат положителни, защото след лечението в Турция ми бяха казали, че няма да имам дечица. Докато се прибера вкъщи обаче, тя вече беше заспала. Когато се събуди и направи тестовете, за секунди и двете чертички светнаха“, разказа развълнуваният бъдещ татко.

ВОЙНАТА МЕЖДУ РАДИНА И ПЕТЪР И КРИСИ И АРТИ В „ЕДИН ЗА ДРУГ“ ВЕЧЕ НЕ СЕ ТЪРПИ

„Каза ми: „Ти си много бременна“. Аз имах подозрения, но не ми се вярваше. При ден-два закъснение на цикъла, все тичах до аптеката, а после се разочаровах“, разказва Алекс.

„Медикаментите, с които искаха да ме лекуват в Турция, бяха много опасни, защото ако ги приемаш повече от 10 дни, може да доведат до стерилитет. След сватбата ни през август и двамата си пуснахме пълни изследвания и моите резултати бяха много лоши. Добре, че имам много добър приятел, който работи в клиника в нашия град. Той много ме обнадежди. Тогава си казах, че ще имам детенце и то ще е момиче“, сподели още Фео.

Top
>