Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > „ВЪВ ФИТНЕСА“ С АЛЕКС ИВАНОВ

„ВЪВ ФИТНЕСА“ С АЛЕКС ИВАНОВ

Чрез тази статия бих искал да дам няколко полезни съвети за любителите на фитнеса и хората, които го практикуват. Като за начало държа да отбележа, че да се занимаваш с фитнес не е толкова просто, колкото изглежда. Няма да се впускам в дълги обяснения, тъй като всеки човек и всяко едно тяло е индивидуално и ще е трудно да говоря под общ знаменател.

алекс ивановЕдин от най-важните съвети, които бих могъл да дам на хората е първо да поработят на психическа основа върху своето въображение, да преценят какво точно искат, готови ли са да го направят и колко силно го искат.

След това е важно да се вслушват в съветите на хора, които са по-напреднали от тях, да четат статии, да гледат видеа и като цяло да се интересуват от упражнения, хранителни режими , техника и т.н., но също е много важно да не се доверяват на всеки и сами да се опитат да опознаят тялото си.

Например кое упражнение даденият субект чувства добре за тялото си или за конкретна мускулна група, кои/е упражнения/е мисли, че не изпълнява правилно и има какво да се изчисти откъм техника и т.н.

Някои от другите също не маловажни съвети, които бих могъл да дам са: честото пиене на вода в по-големи количества, здрав сън, спазване на хранителен режим и интензивни тренировки. Вярвам и от опит знам, че с вяра и търпение всичко се постига.
Успех! Алекс Иванов

Top
>