Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АЛЕКС ПОЛУЧИ РОЗА, НО ОТ ДРУГ ЕРГЕН

АЛЕКС ПОЛУЧИ РОЗА, НО ОТ ДРУГ ЕРГЕН

алекс гърдева йоан петър aleks gurdeva yoan petar

Ако си мислите, че момичетата от „Ергенът“ вече не получават рози – грешите! Макар първи сезон да предаването да е приключил и скоро да очакваме новия, тези цветя все така остават символи на любовта.

Алекс Гърдева получи червена роза от Йоан-Петър край морето. Кой е той? Известен е в социалните мрежи като човекът с двете имена. Името му не е случайно избрано. Роден е през 2002 г., когато папа Йоан Павел II идва на посещение в България.

TIKTOK СЕНЗАЦИЯТА ЙОАН-ПЕТЪР КРЪСТЕН НА ПАПАТА

Заради тежки контузии и операции прекъсва футболната си кариера и се насочва към социалните мрежи. В момента има над 580 000 последователи в Тик-Ток и почти 60 000 в Инстаграм.

„Ергенът 3“ – написа в профила си Алекс. Позата, която двамата са заели, напомня на предложение за брак, когато мъжът пада на колене.

Срещата на двамата е на Teen Boom Fest на Морска гара в Бургас – събитие, на което си дават срещи артисти, инфлуенсъри, тиктокъри, звезди от различно естество и техните фенове.

АЛЕКС ГЪРДЕВА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СТАВА СЕРВИТЬОРКА

Алекс е облечена с предизвикателна зелена рокля с дълбока цепка на бедрото. Дали е приела розата – остава да разберем, пише LadyZone.

Алекс Гърдева беше участничката от първи сезон на „Ергена“, която не прие розата от Виктор Стоянова.

„През целия си живот съм си представяла един рицар до себе си. Един мъж, който винаги да е зад гърба ми, да го усещам като стомана. Затова и няма да приема твоята роза, но въпреки всичко, ти благодаря за всеки един момент, който ти ми даде тук! Никога не съм знаела колко е красива романтиката и ти благодаря за тези моменти и за всичко, което преживяхме. Защото всички моменти, които имам с теб, са в сърцето ми… Много ти благодаря! Благодаря ти за всички хубави моменти!“ – каза Алекс на Виктор.

Top
>