Вие сте тук
Начало > FAMOUS > TIKTOK СЕНЗАЦИЯТА ЙОАН-ПЕТЪР КРЪСТЕН НА ПАПАТА

TIKTOK СЕНЗАЦИЯТА ЙОАН-ПЕТЪР КРЪСТЕН НА ПАПАТА

йоан петър yoan petar

Той е само на 19 години, момичетата са му луди фенки, а някои момчета го хейтят, но успешните хора нямат време за злобни коментари.  TikTok сензацията Йоан-Петър  може да се похвали, че е професионален модел, актьор и инфлуенсър, но също и доста доборъ художник.

Признава, че като дете е обожавал да рисува най-различни неща, а креативността му се е пренесла в социалните мрежи и всичко, което прави в TikTok, където се радва на огромна слава. Името му не е случайно избрано. Роден е през 2002 г., когато папа Йоан Павел II бе на посещение в България, тогава неговата майка е решила да го кръсти с това име, но да е с Петър, а не с Павел.

В PODCAST7 в той разказа за детската си любов към футбола, когато бил забелязан и е започнал да тренира в ЦСКА, но не е от този футболен отбор. Като малък Йоан-Петър преживява две операции и някои големи промени в живота си (родителите му се разделят), както и други неща, които го спират от футбола и го тласкат към TikTok.

@ioan_petar@aboutyou_com ##foryou♬ MONEY – 리사 (LISA)

Още с първото си видео в мрежата предизвиква голям интерес в потребителите и започва да се развива в тази посока. Първоначално се изненадал от TikTok и хората, които са там, но решил да запретне ръкави и през 2018 г. стартира, а през следващата задълбочава всичко. И въпреки че изглежда лесно отстрани, Йоан-Петър е вложил много време и усилия, за да стигне до там, където е днес в социалните среди. Той е и един от хората, които застават и зад онлайн сериала „Кървава Луна“, който се превърна в истински феномен.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от I o a n – P e t a r (@ioan_petar)

Top
>