Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЯНИЦА ОБИКАЛЯ ДИСКОТЕКИТЕ С ГИГАНТСКИ КОРЕМ

ЯНИЦА ОБИКАЛЯ ДИСКОТЕКИТЕ С ГИГАНТСКИ КОРЕМ

яница yanitsa

Бременната в 7-ия месец фолкаджийката Яница се появи на участие в дискотека. Чалга дивата разходи огромния си корем в нощно заведение в Студентски град в столицата и остави почитателите си без думи. Въпреки че е в напреднала бременност, Яница продължава да заработва хонорари и отлага до последно майчинството си.

Дълго време фолкпевицата ходеше на участия с широки блузи и ризи, за да прикрива факта, че очаква дете. Но щом истината лъсна, Яница сложи впита розова рокля с ресни и акцентира върху растящото в нея бебе. Чалга фурията показа и отлична гъвкавост в танците, сякаш не е качила нито килограм отгоре, а и доста време се задържа на сцената. Феновете проявиха нужното разбиране към нея и не я тормозиха с излишни селфита и прегръдки.

Чалга изпълнителките са известни с това, че месец-две след раждането се връщат на сцената, но малцина са тези, които избират да работят до последно. Галена беше изключение, като също обикаляше нощните заведения с корем. Това й донесе много критики, че вреди на бъдещото си дете със силната музика и цигарения дим.

ЯНИЦА СЪЩО ЧАКА БЕБЕ

Вероятно на Яница не й пука, че също ще бъде овикана за поведението си. Певицата вече шокира веднъж, като обяви бременността си чрез клип. Във видеото към последната си песен Яница се пусна по гол корем и веднага бяха направени препратки, че копира бременната Риана.

Очаква се към средата или края на този месец пайнерката да излезе по майчинство и временно да отсъства от музикалната сцена. Яница все още не е коментирала щастливото събитие, нито пък издава пола на бебето. Заради формата на корема възрастни хора с опит в предсказанията предполагат, че отрочето на фолкпевицата ще е момиче, пише България днес.

След колежката си Емилия, която наскоро даде живот на трето дете, и Джена, родила за втори път, сега и младата надежда на лекия жанр ще даде своя принос в бейби бума във фолка напоследък. Баща на бебето на Яница е нейният дългогодишен приятел, за когото тя никога не е говорила публично. Двамата не са се показвали заедно и пред широката публика. Близки на бъдещите родители твърдят, че половинката на певицата е млад мъж, натрупал първия си милион от земеделие.

Само преди дни фолкпевицата Палома също се пусна по наедрял корем и затвърди, че в чалгата има сериозен бейби бум. От няколко месеца младата чалгаджийка живее в Дубай и е избрала точно в емирството да се роди първото й дете. Палома е категорична, че през есента се връща на музикалната сцена, докато Яница още не е дала заявка кога отново влиза в дискотеките. Вероятно защото още не ги е напуснала и продължава да трупа хонорари от нощни изяви.

Top