Вие сте тук
Начало > Шоу > СИНЪТ НА ЛЕГЕНДАРНИЯ ЗДРАВКО ЗДРАВКОВ С ТЕЖКО ПРИЗНАНИЕ В SURVIVOR

СИНЪТ НА ЛЕГЕНДАРНИЯ ЗДРАВКО ЗДРАВКОВ С ТЕЖКО ПРИЗНАНИЕ В SURVIVOR

павел здравков pavel zdravkov

Емоционално признание направи в „Сървайвър“ Павел Здравков, синът на легендарния вратар на „Левски“ и на националите Здравко Здравков.

Младият мъж, който е брокер на недвижими имоти, се разграничи от популярния си баща още със стъпването си в екстремното риалити, където ще се бори за титлата „Последният оцелял“. През 2008 г. Здравков- старши участва в третия сезон на приключението, а сега наследникът му също е нахъсан да се докаже в играта за 150 000 лева.

„В „Сървайвър“ искам да покажа своята идентичност и автентичност. Не искам да бъда синът на Здравко Здравков, искам да бъда Павел Здравков. Баща ми изигра своята игра по един начин, аз съм тук, за да видя как мога да изиграя моята игра по най-добрия начин. Тук всички сме равни, по един потник и едни къси гащи, и всеки носи своите воля, дух и характер“, заяви участникът.

BTV, СПАСЕТЕ НИ ОТ КОШМАРНИЯ ДЖАФЕРОВИЧ! ЗРИТЕЛИТЕ НА SURVIVOR СА БЕСНИ

В „Сървайвър“ той се появи с медальона на някогашното племе на баща му – Мого Мого. Павел призна, че украшението има силна сантиментална стойност за него и че го е получил от татко си преди да тръгне към приключението в Доминикана, пише ХотНюз. В седмия сезон на риалитито брокерът ще бъде част от племето „Войни“ и заедно със съотборниците си ще се изправи срещу тима на известните, в който влизат звезди като футболиста Благо Георгиев и кулинарката Божана Кацарова

Top