Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АЛЕКС РАЕВА ПАК СЕ ОШИШКА

АЛЕКС РАЕВА ПАК СЕ ОШИШКА

алекс раева краси радков денсинг старс aleks raeva krasi radkov dancing stars

Водещата на „Денсинг старс“ Алекс Раева отново се е ошишкала, забелязаха зрителите на бТВ при старта на риалитото. Бившата вокалистка на Слави Трифонов е качила около 15 килограма над някога вталената си фигура.

Наедрялото й тяло лъсна в първия епизод на танцувалното шоу. Роклята не можеше да прикрие ханша, корема и ръцете на екранната половинка на Краси Радков. Оказва се, че красавицата за пореден път е изгубила войната с килограмите.

Певицата първоначално бе слава, после рязко напълня, после се стопи след физическия и психическия тормоз, оказван й от бившата й половинка Камен Атов, пише „Уикенд“.

След него Алекс се залюби с бизнесмена Любомир Палаханов и забременя от него. По време на бременността качи много килограми, които после успя да свали, но явно стресът в последно време се е отразил зле на физиката й.

Бившата половинка на Слави неведнъж е признавала, че е склонна към напълняване и поддържането над обра форма й коства изключително много жертви и пот във фитнеса.

АЛЕКС РАЕВА ОПЪНА БРЪЧКИ ЗА „ДЕНСИНГ СТАРС“

„От 12 години тренирам всеки божи ден. Ако спра за две седмици, напълнявам с 5-6 килограма. Това е моят малък ад. Мария Игнатова една гира не е вдигнала от 10 години насам, а има дори мускули“, изплака неволите си преди време Раева.

За да поддържа тялото си стегнато, певицата дори си беше направила фитнес студио вкъщи, което вече не й остава време да използва.

Алекс определено не се справи добре и като водеща на „Денсинг старс“. Химията между нея и Краси Радков не се получи, а зрителите бяха озадачени то народняшките реплики, които сеп одхвърляха по време на първия ефир.

Риалитито не стартира добре и рейтингът му е с 10 проценти пункта под конкурентното „Хелс китчън“, което вървеше по Нова.

Top
>