Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АЛЕКС РАЕВА ОПЪНА БРЪЧКИ ЗА „ДЕНСИНГ СТАРС“

АЛЕКС РАЕВА ОПЪНА БРЪЧКИ ЗА „ДЕНСИНГ СТАРС“

краси радков алекс раева krasi radkov aleks raeva денсинг старс

Не е сигурно, че Алекс Раева е прибегнала до ботокса, но предвид факта, че челото й е гладко като линия, нещата клонят натам. Прави впечатление, че каквито и емоции да я връхлетят, тази част от лицето й не помръдва. Кожата край очите й също е съмнително изпъната, не се забелязват дори и мимическите бръчици при усмивка или пък когато човек повдигне вежди.

Веждите й имат вид на застопорени в позиция, една идея по-високо. Изглежда обаче не е включила в подмладяващите процедури гушката и клепачите си. Прави впечатление, че кожата под веждите й изглежда леко набръчката, сякаш има в излишък, а под брадичката й се гъне двойна гушка.

Това се вижда ясно от клипчето й в Инстаграм, в което приготвя азиатска кухня в дома на Катето Евро в Кокаляне. Певицата се вихри с домакинска престилка и без никакъв грим над печката на Катето. Въпреки безспорното й кулинарно майсторство, певицата едва ли се е нахранила до насита, предвид, че пази фигура, пише „Уикенд“.

АЛЕКС РАЕВА ЗАРЯЗА ХАЛВАДЖИЯН ЗАРАДИ „ДЕНСИНГ СТАРС“

Алекс Раева промени тотално режима си, откакто роди дъщеря си на 39-годишна възраст. Освен до здравословно хранене и спорт, два пъти в годината бившата беквокалистка в „Шоуто на Слави“ прибягва до гладуване – в продължение на няколко дни изкарва само на плодове и чай. Не е случайно и съвпадението с гладолечението на д-р Емилова.

Пеещата актриса отишла при нея преди 15 години заради медицински проблем, който впоследствие не само излекувала, но и разбрала, че това е нейният начин да контролира теглото си.

По отношение на младоликия си вид, Раева е споделяла, че се подлага на електростимулация, колаген стимулация и мезотерапия за хидратация и блясък. Твърдеше още, че не желае да променя лицето си и го приема такова, каквото е. Това донякъде дава отговор на въпроса защо за разлика от други известни личности, тя се примирява с някои отражения на възрастта върху лицето й.

Top
>