Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЦВЕТОМИРА ОТ „КУХНЯТА НА АДА“ ОСТАНА БЕЗ КАВАЛЕР ЗА БАЛА

ЦВЕТОМИРА ОТ „КУХНЯТА НА АДА“ ОСТАНА БЕЗ КАВАЛЕР ЗА БАЛА

цветомира cvetomira

Цветомира е най-младият и определено най-забавният участник в пети сезон на „Хелс Китчън“. 18-годишната ученичка от Враца работи в кухнята на заведение в родния си град, пише Минаха години.

Амбицията й е един ден да има собствен ресторант и да стане милионерка. В краен случай – да се омъжи за милионер. Девойката спечели симпатиите на зрителите със своето непринудено поведение и забавни моменти в кухнята, а след един от епизодите цялото й семейство развълнува зрителите на Нова телевизия.

Отборът на младите гостува в дома на Цвети във Враца, където бяха посрещнати от майката и бащата на ученичката – Мариан и Донка.

Донка показа, че е страхотен кулинар и се представи с любимите ястия на дъщеря си – домашна питка и сарми с пържоли, а за десерт и бисквитена торта. Родителите на Цвети се пошегуваха, че най-важното нещо на трапезата е „огнената вода“ – домашната ракия, която двамата приготвят.

„Дано съотборниците на Цветка да пият“, пошегува се баща й.

Майката на Цвети сподели, че любовта към готвенето идва от нея. А първата й сготвена супа била, когато Цвети е едва в 4-ти клас. Донка разкри още, че бабата на Цвети също е много добър готвач и явно страстта към добре приготвената храна се предава по наследство.

ЛЮБИМКАТА НА ШЕФ АНГЕЛОВ ЦВЕТИ СЕ ПУСНА ПО БАНСКИ

Всъщност майката на Цвети я накарала да участва в състезанието. По телевизията вървяла реклама за предаването и тя й казала да се запише, но Цвети отвърнала, че там ходят професионални готвачи от чужбина, но майка й я убедила, че търсят и „хоби готвачи“. Съгласила се, но била сигурна, че никой няма да я извика. Когато й се обадили за първото прослушване, Цвети била в училище. Имала колебания дали да отиде, но в крайна сметка го направила. На вторите проби готвили пъдпъдък. Тя се притеснила много, защото нямала опит с такава птица дотогава. Решила да я комбинира с репички и мус от авокадо – все неща, които правила в училище.

Цвети, която напусна състезанието, сподели, че конкурентите й са станали като семейство и много плакала за това, че се разделя с тях. След като се прибрала, показала първо на семейството си какво е научила. Направила заек по ловджийски и баща й казал, че е по-добър от този на майка й. Научила е много техники и сега ги прилага.

За предстоящия си бал чаровната девойка няма кавалер, но вече знае каква ще е роклята й, която ще бъде розова, украсена с камъни и пера.

Top