Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ВАНКО 1 РАЗКРИ ДАЛИ ДЪЩЕРЯ МУ Е ГАДЖЕ НА ДЖИЗЪСА

ВАНКО 1 РАЗКРИ ДАЛИ ДЪЩЕРЯ МУ Е ГАДЖЕ НА ДЖИЗЪСА

ванко 1 джизъса vanko djizusa

„Дъщеря ми Ивана няма връзка с Благой Георгиев.“ Това ексклузивно обяви пред „България Днес“ рапърът Ванко 1.

В последните дни в медиите се появи информацията, че прясно разведеният сървайвър има авантюра с доста по-младата от него Ивана – щерка на рапъра. Според слуховете Благой бил лудо влюбен в красивата Ивана.

Клюката гласеше още, че Джизъса редовно отскачал до Пловдив, където наследничката на легендарния музикант живее. А двамата наемали стая в лъскав хотел, за да може да усамотят.

„Няма нищо вярно в това. Ивана не ми е казвала да има връзка с Благой Георгиев. Не знам откъде тръгна този слух“, каза още Ванко 1.

БЛАГОЙ МАХНА ХАЛКАТА И СЕ РАДВА НА ЖИВОТА С НОВАТА ЖЕНА

По неговите думи в мълвата имало само една-единствена истина. Благой наистина посещавал Града под тепетата. Ала не заради знойната хубавица, а за да си оправи зъбите при татко й.

„От 2-3 седмици работя по усмивката на Благой – разкри Ванко 1, който от известно време има клиника по дентална и естетична медицина. – Идва ако не всеки ден, то поне през ден. Зъбите на Благо са ми приоритетни. Правим му ги от цирконий. Вече ги оправихме. И усмивката му е номер 1“, похвали се още рапърът.

По негови думи самият Благой е потърсил помощта му.

„Преди да замине за „Сървайвър“, дойде на преглед. Нямаше време да действаме веднага, затова изчакахме да се завърне от острова“, добави още Ванко 1.

ПОЛИНА РАЗКРИ: БЛАГОЙ ИМА НОВА ЖЕНА

По информация на „България Днес“ нито една от спряганите за нова на Джизъса не отговаря на истината. В последните седмици за заместничка на съпруга №2 в леглото на Благой – Полина, се завъртяха имената на блондинката Мария от „Сървайвър“, както и секси зъболекарката Нели Иванова, която е виновница за новата усмивка на Благо. Спекулацията обаче не отговарят на истината.

Към момента Георгиев си нямал гадже, издава наш източник. След раздялата си с Полина той не искал да бърза. И се отдавал на далеч по-интересни занимания от това да си търси половинка.

Утре пък е финалът на „Сървайвър“, който Благой печели, както „България Днес“ първи писа. С успеха в риалити формата банковата сметка на Джизъса набъбва драстично. 300 000 лв. влизат в джоба на Джизъса само от хонорара му за участие. 150 бона пък му се полагат за крайния успех.

Top