Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЗА 10 ДНИ ЗЛАТКА СТОПИЛА 10 КИЛОГРАМА

ЗА 10 ДНИ ЗЛАТКА СТОПИЛА 10 КИЛОГРАМА

zlatka-raykova-златка-райкова

Златка Райкова се прибра у дома след родилното и веднага започна да общува с феновете си.

Както всеки уикенд, така и този път тя отговаряше на въпроси на почитатели основно за второ й дете. Райкова сподели и че втората ѝ бременност е била по-трудна и е трябвало доста повече да си почива през последните месеци.

Затова тя качила 17 кг, но се похвали, че вече е успяла да свали цели 10 от тях, след като спряла захарта и ограничала храненията. Плеймейтката не робува на модерната привичка майките да определят деня и часа на секциото си, така че детото да получи летящ старт в живота.

РУСАТА ЗЛАТКА РОДИ ВЪВ ВИП АПАРТАМЕНТ ЗА 10 БОНА

Златка роди на 3 май второто си дете. Явно тя бърза да влезе във форма за лятото. Двете братчета засега се разбират прекрасно. Благой-младши се радва на бебето, пише Хотнюз.

Златка е категорична, че таткото Карен много се вълнува заради новия член на семейството и полага грижи наравно с нея за бебока. По-късно обаче тя призна, че младият баща все още няма достатъчен опит с памперсите и се налага тя ги сменя основно. Засега Златка разчита на помощта на двете баби, но търси и жена, която да помага в отглеждането на Карен-младши.

Top