Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПОЛИНА РАЗКРИ: БЛАГОЙ ИМА НОВА ЖЕНА

ПОЛИНА РАЗКРИ: БЛАГОЙ ИМА НОВА ЖЕНА

благо джизъса полина blago djizusa polina

Полина изплю камъчето за причината за развода с Благой Георгиев, която не е изненада за никого-той просто има нова жена.

Брюнетката не спря да дава изявления и да обяснява, че още преди „Сървайвър“ е разбрала, че двамата с мъжа й са много различни, досега обаче не бе споменавала, че бившият футболист е вече в нова връзка. Случващото се с Полина е повторение едно към едно на съдбата на Златка Райкова преди повече от година, когато Благой я замени с младата Поли светкавично. Сега и самата Полина е трета в триъгълника, забъркан от Благо, а зрителите на „Сървайвър“се чудят дали Татяна е новата дама до Джизъса.

В разговор с фенове Полина за първи път отговори на въпроса: „Как се чувстваш, след като Благой има нова жена до себе си?““ Животът продължава“, отвърна вече бившата му, която отново потвърди решимостта си да сложи край на брака, продължил една година.

ПОЛИНА: БЛАГОЙ ПОДПИСА ДОКУМЕНТИТЕ, БЕШЕ ИЗНЕНАДАН

Тя е категорична, че двамата остават в нормални отношения. Явно обаче булка №2 на Джизъса преживява тежко изневярата, защото сподели, че от седмица тренира във фитнеса, докато преди твърдеше, че няма нужда от сериозни тренировки. Георгиев не спира да рекламира когото му падне в своя инстаграм профил, но една снимка направи впечатление. На нея той е с Татяна и Булкин, а фотото подсилва съмненията, че певицата не само пере гащите на бившия футболист, пише ХотНюз.

Полина обаче твърди, че не съжалява за сватбата с доста по-възрастния футболист, която тя вдигна в семейния хотел във Велинград преди година, като преди това двамата подписаха без много шум в гражданското. Годишнината от сватбата Благо не отбеляза с букет към Поли, докато бе в Доминикана и според нея това била една от капките, които препълнила чашата на търпението. Оказа се обаче, че не букетът, а нуждата на Благо да изневерява са причина за краха на отношенията между двамата.

Top