Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕРГЕНКИ КУПОНЯСВАТ ПО ГЪРДИ

ЕРГЕНКИ КУПОНЯСВАТ ПО ГЪРДИ

джия валерия djia valeriq

С едни гърди напред блестят ергенките Джия и Валерия! Изкусителките девойки, които са блян на мъжете зрители в България, купонясват заедно след края на риалити предаването. Момичетата запазват приятелството си от тв формата по Би Ти Ви и в реалния живот също прекарват време заедно. Двете се впускат в нощния живот на столицата и буквално спират дъха с облеклата си.

Джия залага на безкрайно дълбоко деколте, което със сизифови мъки успява да удържа напиращите да изскочат силиконови гърди. Фолкпевицата често показва колко е горда с огромния си бюст и щедро го показва на околния свят.

Валерия, която в предаването показва изключително сдържано поведение, този път също му отпуска края. Случайно или не, моделката забравя вкъщи сутиена си и зърната на гърдите й остро прозират през прилепналата черна рокля. Дълги заголени бедра и сериозно количество грим доизмазват образа на фатални изкусителки на двете ергенки.

Валерия е спрягана за победителка във втория сезон на „Ергенът“, но все още няма доказателство, че е заедно с Евгени. И тайната ще бъде упорито пазена до края на предаването, чиито снимки на Турската Ривиера отдавна са приключили. Валерия, станала популярна с любовта си към животните, надминаваща често добрите чувства към хората, най-често е свързвана с победата. Но се появи и версия за драматичен обрат след края на „Ергенът“.

Слухът гласи, че Валерия печели формата, но извън него Евгени все пак избира конкурентката й Елена и двамата се стягат за сватба. До края на предаването остават две седмица, така че истината съвсем скоро ще лъсне.

„ЕРГЕНЪТ“ ПОКАЗА ЛИПСАТА НА ТАЛАНТ НА ДЖИЯ И КРИСИЯ Д.

Със сигурност любовта спохожда Джия, която сама признава, че има гадже от около 2 месеца.

„До няколко години си се представям да имам здраво семейство, да започна да го градя поне. Гледам си кариерата, но искам да имам и деца, и мъж до себе си“, казва фолкдивата, която ще навърши 30 години. За новия си приятел Джия е обрана откъм изказвания: „Сега съм щастлива в любовта и това ми е достатъчно“.

В миналото Гергана Анчева, както е истинското име на изпълнителката от Пазарджик, е имала 5-годишна връзка с кипърец, както и авантюра с бившия футболист на „Левски“ Радослав Цонев.

Top