Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > НОВАТА НА ГРИШО ПОТВЪРДИ, ЧЕ СПИ С НЕГО

НОВАТА НА ГРИШО ПОТВЪРДИ, ЧЕ СПИ С НЕГО

григор димитров гришо

Преди две седмици за пръв път се появиха слухове за евентуална връзка между най-добрия ни тенисист Григор Димитров и румънската актриса и модел Мадалина Геня, след като красавицата бе уловена в ложата на първата ни ракета по време на двубоите му на турнира в Барселона.

Спекулациите за романтични взаимоотношения между двамата се увеличиха през последните дни, тъй като румънката присъстваше на срещите на сънародника ни и по време на Мастърса в Рим. Самият Димитров още повече засили тези съмнения, публикувайки любопитна снимка в официалния си профил в Instagram.

Там се вижда как двамата са излезли на вечеря и Магдалина е изписала името на Григор върху чинията си. Впоследствие актрисата на свой ред сподели въпросната снимка, добавяйки към нея кратък текст: „Същото място, една година по-късно“.

ЛОЛИТА И ГРИШО СЕ РАЗДЕЛИХА

Геня е родена на 8 август 1988 г. в румънския град Слатина и от 15-годишна живее в Милано. Сред най-известните ѝ роли е тази на София Лорен във филма House of Gucci, а в края на миналата година взе участие и в Deep Fear, където си партнира с Ед Уестуик. Димитров напусна Мастърс надпреварата в Рим, след като бе надигран от Новак Джокович в три сета, пише tennis.bg.

Top