Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АЛЕКСА ЗАМЕНИ ТЕОФИКОВ С ДРУГ ДЕНИС

АЛЕКСА ЗАМЕНИ ТЕОФИКОВ С ДРУГ ДЕНИС

aleksa-алекса

Алекса Ангелова продължава да скърби за Денис Теофиков, което е напълно разбираемо. Двамата бяха двойка доста време, а смъртта на Денис не прекрати любовта на Алекса.

Гримьорката все пак продължи напред с живота си, попътува, купонясва, а сега изглежда си има нов приятел, който също се казва Денис.

Брюнетката постна снимките горе на стори в Instagram, на които изглежда доста близка с въпросното момче. За Денис Гайнов знаем, че се занимава с бокс и обича да пътешества. Някои бързо предположиха, че Алекса вече е заменила Теофиков с друг мъж, но ние подозираме, че не става въпрос за любовни отношения.

ГАДЖЕТО НА ДЕНИС ТЕОФИКОВ ВТРЕЩИ С ТАТУС

До вчера хиалуронката качваше снимки и видеа с Денис Теофиков, а това ни кара да се съмняваме, че между нея и боксьорчето има нещо повече от чисто приятелство. В днешно време не е изобщо невъзможно да има само приятелски отношения между мъж и жена, предава vbox7.

Преди дни Алекса почете рождения ден на Денис, споделяйки в пост, че няма ден, в който да не мисли за него. „Днес моето сърце, моята душа, моето всичко щеше да прави 22 години. Ех, Денко, преди година преливахме от щастие двамата заедно. Днес ще плача самичка на този ден… Обичам те, любов моя и знай, че вечният ми подарък към теб, е моята любов! Дано си толкова щастлив там горе, колкото си бил всяка една споделена година с мен на този ден! 🤍🕊“, написа Ангелова.алекса

Top
>