Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЙОАН БОГДАНОВ Е ЛУДО ВЛЮБЕН, СКОРО СЕ ЗАВРЪЩА НА ГОЛЕМИЯ ЕКРАН

ЙОАН БОГДАНОВ Е ЛУДО ВЛЮБЕН, СКОРО СЕ ЗАВРЪЩА НА ГОЛЕМИЯ ЕКРАН

йоан богданов yoan bogdanov

Позабравеният плейбой Йоан Богданов се изгуби от широката аудитория от известно време. На практика за последно сладникавият мъж се появи публично през май месец, когато гостува на Крум Савов. Там Богданов успя да познае, че любимият му „Реал Мадрид“ ще победи Ливърпул във финала на „Шампионската лига“.

През следващите седмици обаче чрез профилите му в социалните мрежи се разбра, че животът на Йоан отново е повече от интересен. Веднага направиха впечатление сторита от снимачната площадка, като според слуховете Йоан Богданов ще се завърне на големия екран наесен и то отново по Нова телевизия.

Къде ще участва един от най-харесваните българи за изминалото десетилетие остава крайно любопитна загадка, чието разкритие по всичко личи, че скоро предстои.

Още по-интересно стоят нещата при Богданов в личен план. Чрез редица клипчета и снимки Йоан се обясни в любов по невиждан до сега от него начин.

Всичко започнало като качи начина, по който предложи да бъдат заедно на своята любима. В лъскавото ауди се вижда плюшен мечо пух, голям букет с цветя, бонбони, както и бутилка „Моет“ да се полее връзката. От този момент Йоан Богданов не спира да качва сторита с жената, по която си е загубил акъла, като обаче крие самоличността и вече почти месец.

Все пак става ясно, че също като него и тя е от старозагорския край. За девойката се говори, че е значително по-малка на години от Йоан, а той не спирал да показва любовта си към нея и дори повтарял навсякъде, че той е по влюбения от двамата.

Top
>