Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > АЛЕКСАНДЪР ИЗПАДНА ОТ БИТКАТА ЗА 200 БОНА

АЛЕКСАНДЪР ИЗПАДНА ОТ БИТКАТА ЗА 200 БОНА

юлиян-атанас

Александър отпадна от телевизионното шоу „Игри на волята – България“. В елиминационната битка тази вечер новият член на славяните се изправи срещу Юлиян, който наскоро стана част от племето на траките.

Битката за оцеляване между двамата фаворити в предаването беше серия от изпитания. Първо Юлиян и Александър бяха заключени в клетки, от които трябваше да се освободят сглобявайки лост и взимайки ключ за катинара. След това ги чакаше греда, широка едва 5 сантиметра по която трябваше да преминат, след нея минаха през кръгъл отвор който ги отвеждаше до четири стълба с рибарска мрежа, която те трябваше да навият около себе си.

Под всяка мрежа имаше цифра, комбинацията от числата отваряше катинар, който беше и последното препятствие в играта. „Тука е един царят на Прабългарите. Хайде отивай си Александър вкъщи“, извика Юлиян когато приключи пръв с играта.

Обратно в лагера на Траки всички бяха щастливи от завръщането на Юлиян. Близначките бяха доволни, че Алекс е напуснал играта. Двете не криеха, че не се разбират с него и не го харесват. Другият щастлив е Пламен, който смята, че Юлиян е ценен за племето и предстоящите битки. Как обаче ще се развият взаимоотношенията между войните ще разберем през следващата седмица.

Роберта не се чувства добре от факта, че Алекс напусна предаването. Тя смята, че той е „изгърмял“ заради нея. Но дали тя не се притеснява, че отново ще попадне в номинации, а не толкова да страда по Алекс?

Top