Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ИВЕТ ГРИГОРОВА НЕ МОЖА ДА РОДИ ОТ МЛАДИЯ СИ МЪЖ

ИВЕТ ГРИГОРОВА НЕ МОЖА ДА РОДИ ОТ МЛАДИЯ СИ МЪЖ

ивет-григорова

Ивет Григорова се събра с доста по-младия от нея бизнесмен Атанас Минев преди 3 години. Модната шефка има два развода зад гърба си, ала се надява да се задържи с настоящия си мъж. От браковете си тя има две пораснали дъщери, но много искаше да роди и от актуалния си партньор. За съжаление, дългокраката блондинка вече е на 52 и е преминала приемливата възраст за зачеване, така че й остава да се радва на внучето си.

Първородната дъщеря на Ивет – актрисата Луиза Григорова, я дари с вунк през 2020 година. Момченцето донесе много щастие в семейството. Противно на слуховете, модната шефка не се притеснява да я наричат „бабо“. Дори напротив – доволна е и не отказва да се грижи за хлапето, когато има възможност.

Макар че е прехвърлила 50-те, Ивет все още изглежда много добре и е щастлива до по-младото си гадже. Тя казва, че не се притеснява от напредването на годините, защото се има за модерна жена и не страда от излишни комплекси.

Преди 3 лета блондинката се раздели с втория си съпруг – интериорния дизайнер Евгени. Тя развали семейството си заради атанас, с когото няколко месеца поддържала извънбрачна авантюра. Впоследствие обаче намеренията им станали сериозни и взели решение да заживеят заедно.

ИВЕТ ГРИГОРОВА ХОДИ НА ИН ВИТРО ПРОЦЕДУРИ

Ивет не крие, че все още е много хлътнала по Минев. До ден днешен й се струва нелогично, че такава любов я споходила в по-късна възраст.

Наско никога не е бил женен, нито има деца. В началото на връзката им Ивет изявяваше желание да го дари с наследник „Ако е писано, то ще се случи!“, разсъждаваше блондинката в свои интервюта. За съжаление, мечтата й за трето дете остана неосъществена.

Откакто се разведе, модната шефка е в доста обтегнати отношения с бившия си съпруг Евгени, от когото има 19-годишна дъщеря на име Кристина. Интериорният дизайнер не желаел да вижда блондинката и категорично отказвал да общува с нея. Той я ненавиждал заради изневярата и дори след толкова време още не намирал сили да й прости.

Top
>