Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МАРИЯ ИГНАТОВА НАСЛЕДИ КЪЩА МЕЧТА

МАРИЯ ИГНАТОВА НАСЛЕДИ КЪЩА МЕЧТА

мария игнатова maria ignatova

С къща в покрайнините на София с голям двор и китна градина се фука Мария Игнатова. Имотът е оценяван на около половин милион лева. Той е наследствен от майката на блондинката.

Бившата на Димитър Рачков се шири там с настоящия си съпруг Ивайло Нойзи Цветков. Красивото имение се превърна в коментирана тема преди известно време, когато Мария гостува в предаването „Черешката на тортата“. Тази седмица пък е ред на благоверния й Нойзи да представи кулинарните си умения в шоуто.

Освен с луксозна кухня, винтидж акценти и различни произведения на изкуството като декор, семейното им гнездо се отличава още с голям двор и открити стълби в едната му част. Игнатова не крие, че се увлича по интериорния дизайн и идеята за обзавеждането е била нейна.

МАРИЯ ИГНАТОВА И РАЧКОВ СЕ СЪБИРАТ ЗА РЕЙТИНГ

Къщата имала нужда от освежаване, затова Мария лично се заела с ремонта. Тя променила дома изцяло по свой вкус и сега е много горда с крайния резултат.

Блондинката често публикува снимки от двора си и показва как пие кафе, как чете книга. Откакто се раздели с Рачков тя е станала много активна в социалните мрежи.

Припомняме, че Мария и Ивайло се венчаха миналата година в тесен семеен кръг. Церемонията се състоя в черквата „Рождество Богородично“ в софийското село Житен. Игнатова определя настоящия си мъж като „голямата й любов“, той също се изказва ласкаво за нея в свои интервюта.

МАРИЯ ИГНАТОВА СЕ НАБЛЪСКА С ФИЛЪРИ

Това е втори брак за водещата, която преди години бе омъжена за бизнесмена Петко Димитров. От него има син в тийнейджърска възраст на име Виктор, който живее основно с баща си, а с Мария се вижда няколко пъти в месеца.

Иначе най-обсъжданата връзка бе тази с актьора Димитър Рачков. С него така и не стигнаха до олтара, но изкараха заедно цели осем години. „Никога не ми е предлагал брак. Може би, ако го беше сторил в подходящото време, щях да приема“, споделяла е навремето Игнатова.

Митко обаче изпуснал момента и постепенно романтиката между двамата напълно угаснала, пише Уикенд. Говори се, че се стигнало до взаимни изневери като Игнатова кръшнала първа.

Top
>