Вие сте тук
Начало > Шоу > МАРИЯ ИГНАТОВА И РАЧКОВ СЕ СЪБИРАТ ЗА РЕЙТИНГ

МАРИЯ ИГНАТОВА И РАЧКОВ СЕ СЪБИРАТ ЗА РЕЙТИНГ

димитър рачков мария игнатова dimitar rachkov maria ignatova

Мария Игнатова и Димитър Рачков заровиха томахавките в името на рейтинга на новитес и предавания. Блондинката прие да е сред първите гости в новото шоу на бившия си. Тя стоя без работа с години, след като се раздели с него, но явно вече всичко е простила или поне ще се опита да се престори, че с Рачков внезапно са станали най-добри приятели.

В Нова телевизия ясно са на мннеие, че ако сложат Димитър Рачков и Мария Игнатова в общо студио, рейтингът е гарантиран. Вероятно имат основание да мислят така, защото водещите дълго бяха най-популярната двойка в страната ни, а дори и след като окончателно се разделиха преди 3 години, отношенията им продължат да се обсъждат.

Ето защо в телевизията са решили да разровят позатихналите клюки около бившите влюбени, като включат блондинката в първото издание на новото шоу „С Рачков всичко е възможно“.

МАРИЯ ИГНАТОВА СЕ ВРЪЩА В NOVA СЛЕД ДЪЛГА БЕЗРАБОТИЦА

Стартът бе предвиден за тази неделя, а пет дни по-рано от телевизията съобщиха, че той пред камерите отново ще се събере с Мария.

Откакто се разделиха в началото на 2019-а, Игнатова и Митко се избягват. Блондинката бе изхвърлена зад борда на телевизиите, като се твърди, че основната причина за това е в прекратената й връзка с комика. Тяс е изявяваше единствено в интернет версията на „Господари на ефира“, която тръгна, след като Нова спря шоуто, а за кратко и в „Папараци“ по бТВ.

Тези изяви обаче нямаха нищо общо с предишната й блестяща кариера. Ето защо никой не се изненадваше, че Мария предпочита да не засича Митко. Щом обаче нещата са опрели до пари и рейтинг, тя е забравила неудобството да е в една и съща стая с него.

РАЧКОВ ЧУПИ РЕКОРДИ, ВЗИМА 200 БОНА НА МЕСЕЦ

За първи път прие да гостува в „Забранетото шоу на Рачков“, а сега и в новото предаване на актьора.

Идеята да я поканят е не толкова да вдигнат рейтинга на Рачков, който се смята за гарантиран, колкото да рекламират нейното собствено ново предаване – „Звездите в нас“.

Top
>