Вие сте тук
Начало > Шоу > МАРИЯ ИГНАТОВА СЕ ВРЪЩА В NOVA СЛЕД ДЪЛГА БЕЗРАБОТИЦА

МАРИЯ ИГНАТОВА СЕ ВРЪЩА В NOVA СЛЕД ДЪЛГА БЕЗРАБОТИЦА

мария-игнатова папараци

Мария Игнатова най-после се завръща в Нова тв след близо 4 години безработица, в които изявите й на малкия екран бяха от дъжд на вятър. Хубавата блондинка ще бъде водеща на новото шоу „Звездите в нас“, в което обикновени хора имитират любимите си звезди. Компания на сцената ще й прави Ненчо Балабанов.

„Много дълго време чаках нещо, което да събуди любопитсвото ми“. С тези думи Мария Игнатова обяснява отсъствието си от малкия екран, което продължи с години. Водещата е без собствено предаване от 2018 година, когато Нова спря шоуто „Господари на ефира“.

От тогава до сега тя се е изявявала единствено за кратко като лице на майтапчийската версия на „Папараци“ по бТВ, както и на предаването, което наследи „Господарите“ – „Господари на уеба“. То обаче може да се гледа само през интернет. На малкия екран Игнатова се е появявала само като гост в различни тв формати. Отсъствието й се обяснява с раздялата с нейния дългогодишен  партьнор в живота – Димитър Рачков, който също се спрягаше като евентуален водещ на „Звездите в нас“, преди да стане ясно, че новото м упредаване ще се казва „С Рачков всичко е възможно“.

МАРИЯ ИГНАТОВА СЕ НАБЛЪСКА С ФИЛЪРИ

Двойката скъса в края на 2018-а, което съвпадна с изчезването на блондинката от екрана. В продължение на 4 години тя опитваше какво ли не – пишеше текстове за песни, включително на приятелката си Алекс Раева, участва в нейн клип, направи свое комедийно шоу, което да играе пред публика. То обаче не издържа на ударите на противоепидемичните мерки. Така и не се намери стабилен тв проект, в който звездата да се включи. Междувременно Рачков залюби актуалната си половинка Анита, а Игнатова се омъжи за Ивайло Нойзи Цветков.

Сватбата по любопитен начин съвпадна с постепенното й завръщане на малкия екран като гост в различни предавания, включително в „Забраненото шоу на Рачков“, преди телевизията да го спре. Ето че сега Мария и Рачков отново ще греят в общ ефир, макар и в различни програми. А нищо чудно и да се засекат в някой от сценариите.

„Звездите в нас“ е второто предаване, което Мария Игнатова ще води заедно с Ненчо Балабанов, пише Уикенд. Първото беше „Пееш или лъжеш“ през 2016г. Макар да постигна добър рейтинг, шоуто имаше само един сезон у нас. Тепърва ще става ясно каква ще е съдбата на втория им опите – „Звездите в нас“.

Top
>