Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МЕДИ ЛАПА ПО 300 БОНА НА МЕСЕЦ

МЕДИ ЛАПА ПО 300 БОНА НА МЕСЕЦ

меди-medi

Колосална сума на месец си докарва най-новият крал на фолк небосклона Меди. Близо 300 000 лева успява да прибере звездата само от хонорари за участия на месец този сезон, завистливо пресмятат негови колеги.

Изпълнителят на „Не, мерси“, който по паспорт се казва Мехмед Гогов, има по 31 гастрола по дискотеки, клубове и кръчми – почти всеки ден или по няколко участия на вечер. С един от най-солидните хонорари в бранша – твърдо 8 бона на участие, хитовият изпълнител пълни джоба с огромни суми, а ангажиментите му нямат край. Единствена спънка пред поредния хиляден хонорар бе съвместното участие с Галена в арена „Созопол“, което бе веднъж променено като дата, тъй като на-елитните изпълнители не успели да напълнят залата от първи опит.

Въпреки това Меди си остава един от най-скъпите певци, а лавината от участия, които има, пълнят щедро джобовете на чалгаджията. Атрактивният изпълнител е доста облагодетелстван, тъй като няма продуцент и не дели с никого хонорарите си.

Той обаче има твърде широки пръсти, фокат го приятели и познати – звездата не се скъпи за нито една прищявка, а заради пачките в джобовете му приятели го врънкат за скъпи подаръци и почерпки, пише Уикенд. Фолк певецът от своя страна е луд фен на високите скорости под лъскави капаци и харчи десетки хиляди за возила, едно от които дори бе откраднато  от нагли апаши насред пандемията.

Top