Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ИВО АРЪКОВ СЕ НАКИЧИ С „ВЕРСАЧЕ“ КАТО КИФЛА

ИВО АРЪКОВ СЕ НАКИЧИ С „ВЕРСАЧЕ“ КАТО КИФЛА

ivo arukov иво аръков

Иво Аръков рязко е сменил стила си. Доскоро актьорът се обличаше предимно спортно и семпло, но сега се е накичил с дизайнерски дрехи и аксесоари. Звездата от „Съни бийч“ се фръцка с шарено екипче на „Версаче“ и атрактивни слънчеви очила със златисти акценти на същия бранд. Цената на цайсите е около 600 лева.

По всяка вероятност Иво се е повлиял от половинката си Габриела Николаева и именно тя го е запалила по модата. Той е обвързан с пищната пловдивчанка от близо 2 години и не крие, че е много щастлив с нея.

Аръков за пореден път това лято почива с гаджето си в Гърция. Двамата са отседнали в луксозна вила и споделят красиви кадри онлайн. Чаровната брюнетка хваща окото от плажа с огромния си бюст, за който се кълне, че е напълно естествен, но пък според запознати е подсилван със силиконови импланти.

Хубавицата е с 13 години по-млада от Иво, ала възрастовата разлика никога не е била проблем за тях. Екранният Младен от сериала „Съни бийч“ споделил пред свои близки, че от известно време много искал семейство, даже и деца. Само изчаквал половинката му също да се почувства готова.

ИВО АРЪКОВ: БЯХ В ШОК ОТ СМЪРТТА НА СЪПРУГАТА МИ

След раздялата с Мика Стоичкова Аръков дълго време бе сам и се луташе в личен план, но сега е намерил щастието с Габриела.

„Откакто я срещнах, съм много спокоен и доволен от живота! Точно от такъв човек до себе си имах нужда! С нея се допълваме идеално!“, признавал е артистът.

Той се запознал с чаровната брюнетка в началото на 2021 година, но я представи публично чак когато се уверил, че връзката им е сериозна. Според запознати Иво искал първо да провери дали отношенията им ще се окажат нещо мимолетно, или ще издържат във времето.

Top