Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ХАНДЕ ЕРЧЕЛ КРИЕ ДЕСЕТ ПЛАСТИЧНИ ОПЕРАЦИИ

ХАНДЕ ЕРЧЕЛ КРИЕ ДЕСЕТ ПЛАСТИЧНИ ОПЕРАЦИИ

ханде ерчел hande erchel

Звездата от „Почукай на вратата ми“ Ханде Ерчел се появи на филмовия фестивал в Кан на събтието на популярната марка сладолед, на която тя е посланик. Актрисата подходи към мисията си с цялата отговорност и изглеждаше просто ослепително.

Мнозина се съмняват в естествената красота на Ханде. Момичето е заподозряно в цял набор от процедури за подобряване на външния вид, някои дори ги преброиха до 10: от уголемяване на устните до отстраняване на бучките на Биш и липосукция на радичката, както и корекции на носа.

Факт е, че преди световната си слава Ханде е изглеждала видимо по-едра от днес. Може би основната заслуга за промените й се дъли именно на отслабването. Напълно възможно е обаче да е имало и подобряване.

Турската звезда е призната за една от най-красивите жени в света, показа изследване. Фотографии на звездата от „Почукай на вратата ми“ отпреди само шест години обаче наистина свидетелстват, че Ханде невинаги е изглеждала толкова добре.

Днес 28-годишната Ерчел може да се похвали с изваяна фигура на топ модел, както и със скули, изразителен овал на лицето и красив нос, но миналото винаги остава следи в социалните мрежи. Сред старите публикации на Ханде могат да бъдат открити снимки, на които тя изглеждала неузнаваема.

Top