Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ГОДЕНИЦАТА НА САШО КАДИЕВ МУ ВРЪЧИ ЦЯЛ СПИСЪК СЪС ЗАДАЧИ ЗА СВАТБАТА

ГОДЕНИЦАТА НА САШО КАДИЕВ МУ ВРЪЧИ ЦЯЛ СПИСЪК СЪС ЗАДАЧИ ЗА СВАТБАТА

ивелина чолева сашо кадиев

Ивелина Чоева разпредели задачите около организацията на сватбата и връчи списъка на Сашо Кадиев с нещата, които той трябва да свърши.

Предвид, че са едва 15, то едва ли на Кадиев са му се паднали повече от 7-8.

Работата не е много, а и освен това влюбените ползват услугите на сватбена агенция – нищо, че венчавката им ще е малка и ще поканят само най-близките си хора. На първия ред, естествено, ще е свекървата – актрисата Катерина Евро, която тръпне в очакване на момента, в който синът й и годеницата му ще станат съпрузи. Никой не издава кога точно ще се случи това, но по всяка вероятност ще е през лятото.

„Нямам търпение да видя най-прелестната булка, която ще каже „да“ на моето момче“, сподели Катето под пост на бъдещата си нова снаха в социалната мрежа. Тъкмо там Ивелина сподели и как върви подготовката за важния ден.

„Истината е, че всичко е много спокойно и няма излишно напрежение, както съм чувала, че се случва при подготовката за повечето сватби“, издава красавицата. Тя и годеникът й са запазили

локацията на събитието още в началото на годината. Нямали колебание, защото още първия път, в който отишли на мястото, били сигурни, че тъкмо там искат да се оженят. Запазили са и час в общината.

Това било свързано с известно напрежение, защото не знаели, че трябва да го направят възможно най-бързо. Забавили се, заради което трябвало да променят програмата в сватбения си ден, за да успеят да се вмъкнат в свободния час.

От рано било важно да се запази дата и час и за църковния брак.

Решихме сватбата да е малка, с най-близките ни хора, за да успеем да се насладим на момента на макс“, споделя Ивелина. И още, че скиците за сватбената й рокля са в процес и скоро ще е готова и с нея.

САШО КАДИЕВ ЧАКА ЖЕНА МУ ДА ОПРАВИ ТОАЛЕТНАТА

Явно моделката няма да. си купува тоалет, а иска да й бъде ушит уникален такъв по одобрен от нея модел. Не казва обаче кой е дизайнерът. „Още в началото си наложих да действам спокойно и да се насладя на целия процес, без да го превръщам в натоварващ“, каза Ивелина за организацията на сватбата си със Сашо Кадиев. Засега, изглежда, моделката спазва това си намерение.

Бъдещите младоженци заживели доста бързо заедно след началото на връзката си. Двамата се срещнали за първи път, когато красавицата гостувала в предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви, което Сашо водеше заедно с Деси Стоянова повече от 10 години.

Ивелина явно е направила силно впечатление, защото актьорът се влюбил в нея почти от пръв поглед, нищо че тогава все още живеел с Таня Тончева, с която има дъщеря, кръстена Катерина на известната й баба.

Актьорът не бил дълго в терзания. Почти веднага, след появата на чувствата си към моделката, Сашо признал за тях на Таня. „Влюбих се в Ивчето и просто го казах. Отидох и го казах – на

масата. Казах: „Таня, искам дати кажа нещо. Аз се влюбих в друга жена, обичам нея и искам да бъда с тази жена“, разказа Сашо Кадиев преди време в онлайн предаването „Искрено и лично” на Миглена Ангелова в Ютюб. При това признание Таня направила кратка пауза, след което му казала: „Ами, Сашо, щом така ще си щастлив“. И двамата си дали сметка, че „тези неща насила не стават, а най-важно е дъщеря им, която тогава била на 5 годинки, да се чувства добре, да расте в спокойна среда на любов и щастие, и да вижда, че родителите й са в добри отношения.

Въпреки проявеното разбиране, на Сашо и Таня не им било лесно при разлъката, понеже се налагало и двамата да променят изцяло живота си. Притесненията им били свързани най-вече с дъщеря им. Тъкмо заради нея загърбили всяка обида от преди и след раздялата си. Не искали Катерина да страда от влошените им отношения. Така че проявявали разум при комуникацията си и мислели, преди да реагират, пише „Уикенд“.

Любопитна подробност е, че пандемията има съществена роля в обвързването на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева. Влюбването им и раздялата на актьора с Таня се случва преди ковид кризата. Така че отношенията на Сашо с моделката тъкмо започнали, а вече били възпрепятствани от обстоятелства. Тогава Ивелина живеела предимно в Англия и с актьора пътували постоянно, за да се видят.

Едно от връщанията на Ивелина в България през 2020 г. съвпаднало с обявяването на извънредно положение и спирането на пътуванията. Моделката трябвало да остане повече от предвиденото, което имало благоприятен ефект за новата й любов. Моделката и актьорът имали възможност да прекарат повече време заедно, като в крайна сметка заживели под един покрив.

„Той е първата ми осъзната любов“, казвала е Ивелина за актьора. Той пък е подчертавал, че моделката е любовта на живота му. Сашо Кадиев не крие и че няма търпение Ивелина да го дари с второ дете.

Top
>