Вие сте тук
Начало > Шоу > НАТАЛИ ТРИФОНОВА ПЕЧЕЛИ „ДЕНСИНГ СТАРС“

НАТАЛИ ТРИФОНОВА ПЕЧЕЛИ „ДЕНСИНГ СТАРС“

натали трифонова natali trifonova

Красивата синоптичка на bTV Натали Трифонова и партньорът й Димитър се очаква да спечелят първото място в „Денсинг Старс“ този сезон. Въпреки че шоуто върви на живо в праймтайма, победителите в него са задкулисно решени, твърдят източници от продукцията.

До момента Трифонова, която е и водеща на предаването „COOLt“ се справя повече от прекрасно на танцовата сцена. Затова първото място, което й е отредено няма да е натрапчиво и нелогично, а и журито е предупредено да не дава най-ниските оценки за тази двойка, пише „Галерия“.

Предаването върви и с гласуване от зрителите, но това няма да е решаващо за избора на големия победител, който съвсем скоро ще разберем официално. В същото време, за да подплатят още по-убедително триумфа си, Натали и Димитър тренират неуморно, за да представят най-доброто от себе си пред аудиторията на „Денсинг Старс“ и така първото място да бъде повече от заслужена победа.

ГАЛЕНА ВЕЛИКОВА ВЛИЗА В ПОЛИТИКАТА СЛЕД „ДЕНСИНГ СТАРС“

Изборът върху Трифонова за победител не е изненадващ. Все пак красавицата с манекенски мерки е дългогодишно лице на bTV. Затова и продуцентите са избрали да заложат на нея, като освен всичко друго, тя се справя прекрасно с различните танци.

Сред фаворитите за големия финал е и водещата д-р Неделя Щонова. Тя е сред явните любимки на зрителите, но няма да грабне първото място, което е предварително обещано на по-младата участничка, шушукат в средите. В челната тройка се очаква да попадне и певицата Дара, която изненада всички с танцовите си умения.

Top
>