Вие сте тук
Начало > Край Босфора > АРАС БУЛУТ ИЙНЕМЛИ СЕ ВЛЮБИ В БУСЕ МЕРАЛ

АРАС БУЛУТ ИЙНЕМЛИ СЕ ВЛЮБИ В БУСЕ МЕРАЛ

aras bulut арас булут ийнемли бусе мерал

Арас Булут Ийнемли, познат като екранния Кемал Ататюрк, започна връзка с изключително атрактивната си млада колежка Бусе Мерал. За турските медии от няколко дни това е светска новина номер 1. Запознанството на двамата красиви актьори е дело на общия им приятел – звездата Чаатай Улусой.

Те все още не са обявили официално романса си, но за феновете им всичко е ясно – те вече се следват в Инстаграм, а почитателите им са във възторг.

Бусе изпълнява една от главните роли в сериала „Безпощаден“, а Арас в момента е супер звезда с главната си роля в проекта на сздателя на светска и модерна Турция. Новата двойка вече е забелязана от папараци по време на съвместна почивка в турския курорт Чешме.

Доскорошна партньорка в живота на Арас Булут Ийнемли беше Биге Йонал, с която той беше заедно 7 години, през които те спорадично прекратяваха и подновяваха отношенията си. Когато журналисти я помолиха да коментира новината, тя деликатно отклони въпроса.

АРАС БУЛУТ ЙЕНЕМЛИ ПРАВИ ФУРОР КАТО АТАТЮРК

Слуховете са, че причина за раздялата им е отказът на Арас да сключат брак и да създадат свое семейство. Красивият актьор изненада всички с вестта за раздялата им и то в момент, когато почитателите им очакваха да се оженят. „Те се разделиха още преди година“, припомнят обаче в медиите, пише „Галерия“.

И вместо това той ги сюрпризира – има нова любов с 9 години по-младата, но много красива Бусе. Тя очарова вече българските зрители в образа на Дамла от драматичната сага „Не пускай ръката ми“ и като Пелин в „Нашата история“.

След края на снимките на „Ямата“ в продължение на две години Арас се подготвя за ролята на Мустафа Кемал Ататюрк в едноименната историческа продукция.

Top
>