Вие сте тук
Начало > FAMOUS > УКРАИНКАТА МАРИЯ СИ ХВАНА ГАДЖЕ СЛЕД „ЕРГЕНЪТ“

УКРАИНКАТА МАРИЯ СИ ХВАНА ГАДЖЕ СЛЕД „ЕРГЕНЪТ“

мария чекмарьова ергенът

Украинката Мария Чекмарьова отпадна от „Ергенът“, където събра много хейт от зрители на предаването. Брюнетката, която живее от 8 години у нас, предизвика лавина от критики, след като заяви без свян, че търси на първо място материалното, а след това идва любовта.

Красавицата не крие, че за нея финансовата сигурност е нещо важно не само в живота, но и в една връзка. „Няма лошо една жена да иска мъжът до нея да бъде материално добре“, заяви категорично тя и допълни, че не би могла да живее в панелка.

„Сори, но аз няма да живея навън в „Люлин“ в обикновен блок!“, с тези думи хвърли потрес мнозина, които даже я сравниха по гледна точка с рускинята Наталия Кобилкина. От мъжа до себе си очаква скъпи подаръци, а най-романтичното нещо, което гадже е направил за нея, е да й поднесе огромен букет от рози.

МАГИ ОТ „ЕРГЕНЪТ“ БАДЖАНАЧКА С АНЕЛИЯ

За нея е важно мъжът да има принципи и да ги спазва, а на пиедестал поставя честността между двамата партньори. Към Мария любимият трябва да се отнася с уважение, да я боготвори и да „говори“ на нейния „език на любовта“. Тя призна след излизането си от предаването, че си има приятел.

Украинката не разкрива никакви подробности за новия си любим, но според запознати е доста заможен и угажда на всичките й прищевки.

Самочувствие на красавицата не й липсва, пише „Галерия“.

Top
>