Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ГАЛЕНА ВЕЛИКОВА ВЛИЗА В ПОЛИТИКАТА СЛЕД „ДЕНСИНГ СТАРС“

ГАЛЕНА ВЕЛИКОВА ВЛИЗА В ПОЛИТИКАТА СЛЕД „ДЕНСИНГ СТАРС“

галена великова galena velikova

Галена Великова от журито на „Денсинг старс“ обмисля сериозно предложение да влезе в политиката, при това на сериозно ниво.
Великова бе гост в „Търси се“ по Би Ти Ви. Тя живее в Атина и всяка седмица пътува до България за участията си в „Денсинг старс“. От 25 години е омъжена за бизнесмена Константинос Хайнас, който бе пуснат на видео в предаването. Мъжът й разкри, че тя има оферта да се впусне в голямата политика и той я подкрепя в това начинание.

„Галена, що се отнася до предложенията да се занимаваш с политика – страстта ти към справедливост е очевидна и гласът ти е забележителен. Чрез политиката може да преследваш ценностите и идеалите, в които вярваш и да допринесеш за създаването на по-добро общество за всички нас. Знам че имаш силата и предаността, за да го постигнеш. Сигурен съм че успееш и ще бъдеш вдъхновение за много хора“, каза бизнесменът.

МЪЖЪТ НА ГАЛЕНА ВЕЛИКОВА Й КУПИ ЧАСТЕН САМОЛЕТ

Когато той заговори за предложението, Галена направи много учудена гримаса, вероятно заради това, че той разкрива това публично. След видеото обаче тя по никакъв начин не коментира бъдещата си политическа кариера, предава „България днес“.

Още през миналата година Галена Великова се кандидатира за областен съветник на Атика. Тя беше представител на формацията „Атика напред“, създадена от консерватора Никос Хардаляс, който заеаше постове в правителството на Кириакос Мицотакис.

Възможно е новото предизвикателство пред Великова да е Европарламента. Избори за евродепутати ще има в Гърция, и в България след месец.

Top
>