Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > АЛЕКСА ПРОМОТИРА НОВОТО СИ ПАРЧЕ В СТОЛИЧЕН КЛУБ

АЛЕКСА ПРОМОТИРА НОВОТО СИ ПАРЧЕ В СТОЛИЧЕН КЛУБ

Алекса представи най-новия си проект „Спря да дишаш“ в столичен нощен клуб. Журналисти, колеги и приятели уважиха събитието и поднесоха на изпълнителката букети и подаръци. Тя пък сияеше в къса златиста рокля, която подчертаваше сексапила ѝ. От сцената тя благодари на всички, с които е реализирала проекта, на екипите на Ара мюзик и Фен ТВ и на продуцента си Виктор Касъмов, за това че винаги я подкрепя.

Освен „Спря да дишаш“, изпълнителката от каталога на „Ара мюзик“ изпя пред многобройната публика и микс от предишните си песни и обра овациите на всички присъстващи. Много от гостите на заведението се снимаха с Алекса и пожелаха успех на новия проект. Сред специалните гости бяха композиторът Деян Асенов – впечатляващ участник във формата „България търси талант“, който е автор на музиката и аранжимента на „Спря да дишаш“, както и младите звезди от ефира на Фен ТВ. Ванеса, Ашли, Ирена, Александър и трио Caramel поздравиха Алекса и гостите на заведението със свои изпълнения.

Още с премиерата си песента и видеоклипът „Спря да дишаш“ получиха много положителни коментари в социалните мрежи. Феновете поздравяват Алекса и ѝ пожелават още повече хитове.

Top
>