Вие сте тук
Начало > Край Босфора > АЛИ РЪЗА КАТАСТРОФИРА

АЛИ РЪЗА КАТАСТРОФИРА

халил ергюн али ръза halil ergun ali riza

Халил Ергюн, познат на милиони зрители като Али Ръза от култовата турска сапунка „Листопад“, е катастрофирал. Пътният инцидент, който 77-годишният актьор е предизвикал, е станал след като е загубил контрол на колата си, докато шофира по улица в квартал „Шишли“.

Той блъска автомобил в съседното платно, а моментът на катастрофата е заснет от охранителни камери. За щастие при инцидента няма пострадали. Според показанията актьорът е напуснал дома си, но докато управлявал колата, кракът му се заклещил върху педала на газта. След удара в колата в другото платно, Ергюн успява да спре возилото си на тротоара.

В началото на годината в турската преса бе съобщено, че само за няколко месеца Халил е отслабнал с 40 килограма. Тогава актьорът опровергава слуховете, че се е оперирал.

АЛИ РЪЗА ОТ „ЛИСТОПАД“ СЕ ЗАВРЪЩА НА ЕКРАН

„Чувствам се по-млад, примирих се с тялото и теглото си“, коментира тогава той.

В медиите в южната ни съседка инцидентно продължават да се появяват писания за различната сексуална ориентация на звездата. Досега той никога не е коментирал публично твърдения, в които се казва, че харесва мъже. Последно имаше по-сериозни публикации за това, когато преди четири одини почина известният светски журналист Айкут Ишиклар, който има български корени. Той остана по-известен с интимните си отношения с Халил Ергюн, пише „Галерия“.

Желан ерген дълги години, известният актьор никога не е бил засичан сжена до себе си, освен с екранните си половинки, с които се снима.

Top
>