Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КАЛИН ЕВТИМОВ ОТ „БРИГАДА НОВ ДОМ“ ЖИВЕЕ С УКРАИНСКА ХАНДБАЛИСТКА

КАЛИН ЕВТИМОВ ОТ „БРИГАДА НОВ ДОМ“ ЖИВЕЕ С УКРАИНСКА ХАНДБАЛИСТКА

калин евтимов kalin evtimov

Наследникът на Владимир Караджов в любимото предаване „Бригада Нов дом“, което се завръща на екрана от февруари, е Калин Евтимов. Той не е непознато лице за зрителите, а е участник във „Фермата“ 8, където се открои като хладнокръвен, спокоен, и успяващ да намери общ език с повечето от участниците.

С днешна дата вече ще трупа популярност и като любимия майстор от малкия екран. Калин застава начело на абсолютно нова бригада в предстоящия сезон на предаването, а водеща си остава Мария Силвестър.

„В предаването най-сериозното предизвикателство е, че трябва да приключим ремонта за 5 дни. Никога досега не сме го правили, но искрено вярвам, че ще успеем“, казва Калин, който от дълги години се прехранва именно със строителни дейности.

ФЕРМЕР СМЕНЯ КАРАДЖОВ В „БРИГАДА НОВ ДОМ“

„Понякога не знаеш какво те очаква, но изборът е изцяло твой. За мен няма мярка за риск. Или рискувам, или съжалявам, че не съм“, обича да заключва бившият фермер, който през февруари ще навърши 37 години.

С предстоящите си чести появи в предаването определено Евтимов ще се превърне м в любимец на зрителите. Със сигурност го очакват и много почитателки, които обаче ще ударят на камък, защото ексфермерът е женен. При това за красавица от украински произход.

С любимата му ги свързва наистина дълга връзка, тъй като се срещат в далечната 2008 година. Тогава Калин заминава да играе в Кипър, където се запознава с хандбалистката Анна Закхарова. Година след като се опознават, двамата се женят и се прибират в България.

Ражда им се и момиче, което в момента е на 5 години. След като войната в Украйна избухва, успяват да изтеглят в българия повечето роднини и близки на жена му, пише „Галерия“.

 

Top
>