Вие сте тук
Начало > Шоу > ФЕРМЕР СМЕНЯ КАРАДЖОВ В „БРИГАДА НОВ ДОМ“

ФЕРМЕР СМЕНЯ КАРАДЖОВ В „БРИГАДА НОВ ДОМ“

бригада нов дом brigada nov dom

Едно от най-обичаните предавания в ефира на bTV „Бригада Нов дом“ се завръща с нов сезон, нови трогателни истории и лица през пролетта на 2024 г. В предстоящите епизоди на предаването до емблематичната водеща Мария Силвестър ще застане изцяло нова бригада, начело с един от най-колоритните участници във „Фермата“ 8 – Калин Евтимов. Рамо до рамо с него ще бъдат съдружникът му Симеон, майсторите Димитър, Иван, Ивайло и бащата на Калин – Евтим.

„БРИГАДА НОВ ДОМ“ СЕ ЗАВРЪЩА В ЕФИР

„Бригада Нов дом“ ще започне своето ново пътуване из страната със своя специален кемпер, за да достигне до хора от различни кътчета на България. Зрителите отново ще станат съпричастни с тревогите и мечтите на онези, които съдбата е поставила в тежки ситуации, но както винаги във фокус ще е позитивната промяна и усмивките, които „Бригада Нов дом“ ще донесе в живота им.

През новия сезон в подкрепа на каузите ще се включват обикновени хора, обичани лица и доброволци, съпричастни с тях. Те са лично мотивирани, безвъзмездно, с много енергия, желание и доброволен труд да допринесат за подобряване на живота на героите в предаването, пише „България днес“.

Top
>