Вие сте тук
Начало > Шоу > НЕОЧАКВАН ОБРАТ В НОВИЯ СЕЗОН НА „ОТКРАДНАТ ЖИВОТ“

НЕОЧАКВАН ОБРАТ В НОВИЯ СЕЗОН НА „ОТКРАДНАТ ЖИВОТ“

Ако в първи сезон на „Откраднат живот” видяхме как героите живеят с лъжата, във втори сезон ще видим как всички те трябва да живеят с истината”, споделя главният сценарист на сериала Христина Апостолова. Двамата с режисьора Павел Веснаков загатнаха за рискови ситуации и неочакван обрат на събитията, които екипът ще вплете в емблематичната болница.

„Харесвам критичните ситуации, тези, които държат героите на ръба”, разказа режисьорът на първия лекарски сериал в България. Разноцветни чорапи и медицински чехли с десетки автографи носят късмет на актьора Димо Алексиев, който играе ролята на д-р Калин Генадиев.

„Наталия търпи промени и ще бъде доста по-човечна в новия сезон. В началото се чудех защо това момиче прави тези неща, но впоследствие започнах да я разбирам и я заобичах” – така Дария Симеонова обобщи трансформацията на провокативната Наталия, PR на болница „Св. Кирил”.

Продуцентът на хитовия сериал Евтим Милошев заяви, че това е последният снимачен ден на продукцията, която ще излезе в кратка лятна почивка до следващия снимачен процес. За зрителите остават много въпроси, сред които какво ще се случи с д-р Стилянова, която се бори между живота и смъртта. Как истината ще промени живота на главните герои? Кой ще съумее да се откаже от любовта си и кой ще се пребори за нея? Отговорите очаквайте тази есен във втори сезон на „Откраднат живот”.

Top
>