Вие сте тук
Начало > Събития > ЗАПОЧНА BANSKO BEAT MUSIC EXPERIENCE

ЗАПОЧНА BANSKO BEAT MUSIC EXPERIENCE

Bansko Beat Music Experience започва вчера вечерта с водещ Ненчо Балабанов. Кристалният въздух, изкусителните напитки и изпълнители, са нещата, за които откровено мечтаем в края на работната седмица. Община Банско за втори път предоставя възможността артисти и публика да се забавляват, пеят и танцуват заедно, пише lifestyle.bg. Организаторите и този път разчитат на доказани имена в музиката, както и на амбициозните млади певци от най-доброто шоу за таланти „X Factor”, които с лекота печелят награди и превземат върхове.

Победителката от музикалният конкурс „Евровизия” 2012 – Loreen, ще излезе на сцената утре вечер, а дотогава очакваме румънската сензация Lariss, Cesar, Криско, Жана Бергендорф, DARA, Християна Лоизу, Михаела Маринова, Стивън Ачикор , NU/ANCE, DA CLIQUE и, разбира се, несравнимият Ненчо Балабанов, който сам по себе си е гаранция за голяма веселба.

Организаторите обещават чудесни изненади на място за всички, които още не са имали възможност да си спечелят награда досега. Както се подразбира, ще спим малко, но ще разпуснем подобаващо.

Top
>