Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕНДЖИ КАСАБИЕ ИСКА ВТОРО ДЕТЕ

ЕНДЖИ КАСАБИЕ ИСКА ВТОРО ДЕТЕ

енджи касабие endji kasabie

Популярната диетоложка д-р Енджи Касабие съчетава работата и майчинството с лекота. Синът й Раян наскоро навърши 4 години, а едва преди няколко месеца тръгна на детска градина.

„С баща му максимално искахме да прекараме времето с него в първите му години. Желаехме той да си изживее моментите с нас. Вярно, че работя постоянно, но исках да сме повече време заедно“, обяснява пред Галерия избора си Касабие.

Както за повечето родители, така и за нея тези четири години са минали изключително бързо, а когато погледне снимки на сина си от преди година се удивлява. „Не мога да повярвам как се променя, той вече е мъж и става все по-самостоятелен. Раян е нашият малък приятел, където и да отидем той винаги е с нас. Било то на сватба, на ресторант или работна среща. Минаха бързо годините с нашето приятелче“, прави равносметка с шеговит тон Енджи.

Определя сина си като спокоен. Изобщо не е палав и се радва, че е случила на такова прекрасно дете.

Малчуганът е еднакво любвиобилен и към родителите си и затова никога не ги дели. „Когато го попитаме с кого иска да остане, той винаги казва: „С мама и тате!“. Когато го попитаме кого обича повече, пак казва същото. Но ако го попиташ при мама или при съседката, ще каже мама. Никога не прави разлика между мен и Рабих. Може би към мен има повече привързаност, защото все пак прекарваме повече време заедно“, обяснява риалити звездата и отбелязва, че Раян все още спи при нея, а не в неговата стая.

ЕНДЖИ КАСАБИЕ ПРОПЛАКА, ЧЕ Е ЖЕРТВА НА ИЗМАМА

„Както той не може без мен и аз не мога да заспя, ако той не е до мен“, казва тя и допълва, че още от бебе има здрав сън.

С любимият й Рабих ел Зейн не подминават темата за още един юнак или сестричка в семейството им. „По принцип си говорим и за още едно дете, но кога ще се получи – не знаем. Все го отлагаме с времето. Искам още едно дете и заради Раян, за да има опора в този живот и да споделя любов. За съжаление в днешно време живеем в джунгла, заобиколени от много негативни и лоши хора, нежелаещи доброто на другите. Затова се притеснявам за него, искам да има опора на братче или на сестричка“, признава ливанката.

Top
>