Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АЛИСИЯ ЖИВЕЕ В КЪЩА ЗА 3 МИЛИОНА ЛЕВА

АЛИСИЯ ЖИВЕЕ В КЪЩА ЗА 3 МИЛИОНА ЛЕВА

алисия alisia

Фолк дивата Алисия от година е новодомка и се шири в палат в столичния жк „София парк“. Преди няколко дни имотът на вакарелката бе тършуван от маскирани и тежковъоръжени полицаи, които провеждали операция срещу митичния крал на контрабандата Николай Николов – Паскал. Ченгетата имали съмнения, че там може да се укриват издирвани лица от организараната престъпна група на Паскал. Една от проверените къщи е собственост на Алисия.

Феновете на изпълнителката се запитаха откъде Ася, както е истонското й име, има пари за толкова скъп имот с басейн. „Уикенд“ дочу, че бившата на Валери Божинов и Ники Михайлов е закупила къщата още преди рязкото поскъпване на имотите у нас. Тя е спестявала парите си от участия, които инвестирала в дома. На месец изпълнителката печели от хонорарите си по поне 60 000 лева чисто.

Тя не харчи за дрехи, парцали, аксесоари и почивки, за тях разчита на подаръци от гаджетата си, които винаги са щедри към нея.

МАСКИРАНИ ПОЛИЦАИ НАХЛУЛИ В КЪЩАТА НА АЛИСИЯ

Години наред Алисия обитаваше апартамент в столичния кв. „Изток“, купен още по времето, когато бяха двойка с Валери Божинов. Преди няколко години брюнетката се решила да заложи на къща. Постройката е ултрамодерна, дворът е голям, като има и басейн. Отделно Алисия е заложила на дизайнерско обзавеждане, което глътнало още почти 1 млн. лева.

Изпълнителката на „Имаме ли връзка“ от години пести хонорарите си, които влага в имущество. Последната връзка на изпълнителката бе с бизнесмена Мони Филипов. Оттогава Алисия не е показвала нова любов до себе си, но запознати твърдят, че има връзка със заможен турчин, който задоволявал капризите й.

Top
>