Вие сте тук
Начало > Шоу > РАФИ СПАСИ МАРИЯ В „КАПКИТЕ“, ФЪНКИ ОПИТА ДА Я ОПРАВДАЕ

РАФИ СПАСИ МАРИЯ В „КАПКИТЕ“, ФЪНКИ ОПИТА ДА Я ОПРАВДАЕ

мария виктор калев maria kalev

Дребничкият, но изключително талантлив Рафи Бохосян, спаси имитацията на Мария в шоуто „Като две капки вода“ миналия понеделник. Тя трябваше да влезе в образа на Анджела Брамбати от „Рики е повери“, с което се справи на средно ниво. Но никому непознатият младеж от дясната й страна беше блестящ като колегата на италианката – Анджело Сотджу. Зрителите веднага разпознаха гласа на Рафи, с който момчето пееше. Партията очевидно е била записана предварително и изпълнена от буфосонхронист на сцената, за да пооправи песента на чалгаджийката.

Мария много се старае в „Капките“ тази година и това се забелязва от зрителите. Фактите обаче са красноречиви – тя не е виновна, че няма талант за нищо повече от посредствените изпълнения, които показва на сцената в шоуто на Нова телевизия.

ВИКТОР КАЛЕВ БИЛ ПРИЧИНАТА МАРИЯ ДА СТАНЕ ПЕВИЦА

Както се казва, толкова си може. Миналия понеделник, както обикновено, звездата с характерни устни не беше блестяща в образа на Анджела от „Рики е повери“, макар че пролича, че прави всичко, на което е способна.  Въпреки че пя фалшиво и се държеше сковано на сцената, много от феновете на италинската естрада бяха доволни – не толкова заради нея, колкото заради човека с китара отдясно на уж професионалната певица.

Той пееше в пъти по-добре от нея с гласа на Рафи Бохосян. Пролича, че момчето с китарата беше буфосинхронист от балета, а дребничкият арменец беше записал партиите на Анджело.

Top
>